KIJA IZNELA NEPOZNATE DETALJE O POKOJNOM OCU: Pucao je na rođenog brata! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar podelila je sa svojim cimerkama Nadeždom Biljić, Anom Korać i Sanjom Stanković priču o svojoj porodici koju do sada niko nije znao.

Ona je sa oduševljenjem pričala o svojoj maćehi, odnosno supruži njenog pokojnog oca Miloša Kockara, sa kojom je Kija u sjajnim odnosima.

- Ona je bila velika ljubav mog tate, oni su se razišli ali se nikad nisu zvanično razveli. Malo je starija od moje mame, znaš kako je lepa žena. Moja mama je bila riba i po, bila je prelepa ličila je na Vitni Hjuston. Drago mi je što me je ta žena lepo prihvatila. Ipak sam ja dete sa drugom ženom. Bilo mi je glupo - bila je iskrena Kristina.

Zatim se Kija prisetila i svog tate, koji je nedavno preminuo što je za nju bilo veoma stresno. Zadrugarka se prisetila ispada koje im je priređivao Miloš Kockar u mladosti.

- Moja mama je najzaslužnija za to što sam ja imala dobar odnos sa tatom i njegovom porodicom, ona nikada meni ružnu reč nije htela za mog tatu. Ja sam sama videla da nije normalan. Dosta mojih loših osobina sam nasledila od njega. Oni su bili deset godina zajedno, ja sam bila vanbračno dete. Jedno vreme on nije pričao sa rođenom sestrom, pucao je na rođenog brata. Bio je zaveden u policiji - rekla je Kija.

Kristina je više puta naglasila kako je njena mama Nadica Zeljković veoma zaslužna za to što je ona bila u dobrim odnosima sa svojim ocem, njegovom novom ženom ali i polusestrama i polubratom.

- Ona je bila tu za moje sestre kada su one prolazile kroz razvod, sve su imale problema sa muževima. Moje Teodora i Ivana, Teodora ima dve ćerke, Ivana ima jednu ćerkicu. Jedna je razvedena, druga sada ima drugog muža. Mama je bila zaslužna za sve to, drago mi je što je tatina druga žena mene prihvatila.

- Obavezno ću se čuti sa njom kada izađem, a i posetiću je. Pogotovo sad kad tate nema trebalo bi da budemo u dobrim odnosima - rekla je Kockareva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Herlok Šolms-Prinscreen/Youtube

Pogledajte još