JA SAM NIKAD BOLJE SA 60 KILOGRAMA I 36 GODINA: Milica otkrila kako održava liniju nakon porođaja i oduševila sve dame sjajnim savetima!

Košarkašica Milica Dabović u decembru prošle godine na svet je donela sina Stefana, a u februaru ove proslavila 36. rođendan.

Lepa plavuša važi za jednu od naših najlepših sportistkinja za kojom muškarci lude, dok joj žene zavide na savršenom izgledu.

Ovoga puta ona je odala u čemu je tajna, a ono što je pripadnike jačeg pola oduševilo jeste da je post vezan za njenu seksi fotku u crnom kupaćem kostimu u kojem je pozirala na jednoj plaži u rodnom Herceg Novom.

- Kada počnes da treniraš, bolje izgledaš, bolje se osećaš, da zdravo jedem i isto tako razmišljam to se ne menja! Često mi postavljate pitanje kako sam vratila kilažu tako brzo posle porođaja... Prvo ću vam reći da sam se ugojila 17 kilograma, bar sam tu prestala da brojim i da se vagam. Drugo, kao što znate ja sam jako disciplinovana osoba kako na terenu tako i van njega. Shvatila sam da kilažu mogu vratiti samo ako to shvatim vrlo ozbiljno što sam uradila i jedva čekala, jer bilo mi je nezamislivo da više gledam svoj stomak (bilo mi je čak i šokantno koliki je, ali izgleda da je to bilo normalno) - istakla je Milica, a zatim nastavila:

- Jedem meso, povrće, voće, salate, zdrave ili proteinske čokoladice. Za doručak znam često da jedem čija seme sa sojinim mlekom i bananom, jagodama, kivijem, trešnjama (zavisi šta imam u tom trenutku). Za ručak je obavezno meso, za mene su to najzdraviji proteini i ko vam kaže nešto drugo ne zna ništa (povrće, pire, krompir, povrće na žaru, riža), obožavam čorbe i potaže, supe. Što se tiče ručka često jedem kuvana jela, spremala sam ih sama kada sam igrala u inostranstvu (od boranije, graška, kupusa, raštana do pasulja, gulaša i ostalih specijaliteta). Sada imam sreću da sam na moru kod mame i tate, ona sprema najbolju hranu. Večernji obrok završavam sa nekom dobrom salatom od grčke do cezar i sve to možete sami spremiti i verujte mi dobro ćete se osećati! Ja sam nikad bolje sa svojih 60 kilograma i 36 godina - napisala je ona na kraju i oduševila pratioce na Instagramu.

Foto: Instagram/milicamrvica-PrintScreen

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/milicamrvica-PrintScreen

 

Pogledajte još