Za sredu, 19. maj 2010.

0

BEOGRAD, 19. maja 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pišu o ekonomiji u Srbiji, istrazi protiv urednika Radio Beograda Jasminka Stepića, Srbima koji obezbeđuju narko bosove u Latinskoj Americi.

BEOGRAD, 19. maja 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pišu o ekonomiji u Srbiji, istrazi protiv urednika Radio Beograda Jasminka Stepića, Srbima koji obezbeđuju narko bosove u Latinskoj Americi.

ALO – List piše o osumnjičenima za seksualno iskorišćavanje dece, pod naslovom „Monstrum! Snimao porniće sa 8-godišnjom devojčicom“. Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović kaže „Siromašan sam ja za Tijanićev apetit!“.

BLIC – Za list govori ministarka finansija Diana Dragutinović: „Dinar obaraju špekulanti“. O pozivu lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića lideru Demokratske stranke Srbije pod naslovom „Koštunica neće ni da priča sa Nikolićem“. O istrazi protiv urednika Radio Beograda Jasminka Stepića u tekstu „Voditelj priznao da je snimao devojčice“.

VEČERNJE NOVOSTI – O Srbima koji obezbeđuju narko bosove u Boliviji u tekstu „Ratnike poslao narko bos“. „Mobilni ‘pohapsio’ pedofile“, o istrazi protiv osumnjičenih za seksualno iskorišćavanje dece i dečju pornografiju. List prenosi i ocenu načelnika Generalštaba Vojske Srbije Miloja Miletića „Albanci mogu da destabilizuju KiM“.

DANAS – Za list govori predsednik Slovenije Danilo Tirk: „Slovenija za razgovore Beograda i Prištine“. O istrazi protiv urednika Radio Beograda Jasminka Stepića u tekstu „Žrtve poznavale osumnjičene“. O grobnici kod Raške pod naslovom „Tela prebacivali pripadnici Vojske“. O stanju dinara u tekstu „Dinar će i dalje da klizi“.

KURIR – „Leševi će mesecima putovati iz Bolivije“, o ubistvu trojice Srba u južnoj Americi. O istrazi protiv osumnjičenih za seksualno iskorišćavanje dece „Taksista snimao seks sa decom“.

POLITIKA – Kandidat za guvernera Dejan Šoškić kaže „Dinar muče ekonomske muke“. Budžetska inspekcija utvrdila „Plate u Direkciji za imovinu isplaćene protivzakonito“. O spekulacijama o ekonomskoj situaciji u Srbiji pod naslovom „Pare nisu problem, para nemamo“. Penzionisani vladika Artemije ide u Krušedol, a končulsko „Sestrinstvo ide za Artemijem“.

PREŠ – O istrazi protiv urednika Radio Beograda Jasminka Stepića u tekstu „Tri godine skupljao pedofilske snimke“. O Srbima koji obezbeđuju šefove najvećih narko kartela pod naslovom „U Boliviji i Kolumbiji 50 srpskih plaćenika“. Predsednik Srbije Boris Tadić, povodom poplava u Trgovištu, pozvao „Cela Srbija da pomogne“.

PRIVREDNI PREGLED – List prenosi ocene predsednika Srbije Borisa Tadića povodom posete industrijskim kombinatima na jugu Srbije, pod naslovom „Tadić: Jumko i Simpo strateški važne za Srbiju“. O predstavljanju majskog izveštaja o inflacionim kretanjima „Ovogodišnja inflacija pet odsto“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.