SVE SI ODLUČIO UMESTO MENE: Luna pokušava da osmisli koreografiju sa Slobom (VIDEO)

Luna Đogani i Slobodan Radanović odlučili su da se na muzikom takmičenju Zadrugovizija 4 koje će se obaviti u ponedeljak po prvi put, pojave zajedno na sceni i otpevaju pesmu Sinovi tuge koju u originalu izvodi Adil Makšutović.

Đoganijeva nije oduševljena Slobinim predlogom pesme i to joj predstavlja veliki problem kako se ponaštati na bini, budući da je na prethodnoj Zadrugoviziji od publike dobila samo uzvike negodovanja.

Bez mene si odlučio koju ćeš pesmu. Nisi me pitao. Misliš da je to okej? Trebali smo da se konsultujemo šta i kako - bila je nervozna Luna.

- Ne moraš ako nećeš - izustio je kratko Sloba.

Ostalo je još dva dana da donese konačnu odluku ko će biti njen partner na sceni. Da li je to Radanović ili neko drugi. Ali, ako je suditi na osnovu toga da već smišlja koreografiju, odgovor je više nego očigledan.

Ti treba da budeš kao duh, pevaš, a ja te mazim. Ti si oslobodio ruke, ja te mazim kao ludača. Kad krene refren, privučeš me uz sebe, i mi plešemo usporeno. U jednom trenutku se odvojimo. Kraj može da bude da ja stavim glavu na rame i u pogledam u publiku. Ne znam - osmislila je blogerka koreografiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još