Ferguson dovodi samo jednog igrača u prelaznom roku

BEOGRAD, 19. maja 2010. (Beta) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da će tokom predstojećeg prelaznog roka dovesti samo jednog fudbalera i da sledeće sezone neće mnogo menjati tim, uprkos tome što ekipa nije uspela da odbrani titulu u Premijer ligi.

"Možda ćemo dovesti jednog dobrog fudbalera, ali u današnje vreme to nije lako. Još tražimo odgovarajućeg igrača", rekao je Ferguson britanskim medijima.

Izvršni direktor Junajteda Dejvid Gil rekao je da je uprava kluba obezbedila sredstva za dovođenje novih igrača, ali Ferguson će, najverovatnije, da pruži priliku rezervistima i fudbalerima iz omladinske škole.

Junajted je već potpisao ugovore sa 21-godišnjem napadačem Meksika Havijerom Hernandesom i odbrambenim fudbalerom Fulama, 20-godišnjim Krisom Smolingom.

Mančester junajted ove sezone nije uspeo da osvoji četvrtu uzastopnu titulu u Premijer ligi. Čelsi je trijumfovao u šampionatu sa bodom prednosti.

"Želimo da vratimo titulu na Old Traford. To je važan trofej, pošto je takmičenje u engleskoj ligi žestoko", rekao je Ferguson.

Pogledajte još