Italijanske poslastice u McCafé ponudi

Predstavlja koncept koji dopunjuje uobičajenu McDonald´s ponudu i u kom je posebna pažnja posvećena raznovrsnosti ponude, osmišljenoj tako da svako pronađe nešto po svom ukusu, i koja se s vremena na vreme menja i dopunjuje novim kolačima i ukusima kafa.

Ovu sezonu će obeležiti ukusizavodljivihitalijanskih poslastica i ostaviti snažan pozitivan utisak. Zadovoljstvo predaha i ispijanja kafe ili drugog napitka po vašem izboru, najbolje je upotpuniti neodoljivim italijanskim kolačima iz nove ponude: Tortom di Capri - sa nadevom od bele čokolade, musom od tropskog voća i glazurom od maline, Tortom di Verona - punjenom kremom od crne čokolade, Santo Domingo kakaom i kremom od malinaili Italijanskom krempitomsa najfinijm kremom u lisnatom testu.

Kafa koja je u ponudi McDonald´s restorana je 100% sveža arabika, najvišeg kvaliteta, dopremljena isključivo od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem i poseduju Rainforest Alliance sertifikat. Svoje omiljene kafe gosti McCafea mogu dodatno obogatiti sa ukusima lešnika, čokolade, vanile i karamela.

Svi sastojci za proizvode u ponudi McCafé-a su pažljivo birani i detaljno kontrolisanog kvaliteta, tako da gostima restorana garantuju uživanje.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još