NASTAĆE HAOS: Anđelov ujak sprema tužbu, Teodori neće biti dobro

Ipak, izgleda da porodica Anđela Rankovića nimalo nije popustila kada je reč o njegovoj devojci Teodori Džehverović. Poznato je da se članovi Anđelove porodice za deset meseci nikada nisu oglašavali, ali Predrag Ranković, njegov ujak, spreman je da se u samom finalu obračuna sa sestrićem i pevačicom.

Kako "Alo!" saznaje, Anđelov ujak 20. juna neće sedeti skrštenih ruku, u čemu mu potpunu podršku pruža Anđelova majka.

- Ona ne želi da se javlja na telefon. Dogovorili su se da neće ni sa kim pričati o Anđelovom učešću jer su od samog početka imali negativno mišljenje o njegovoj vezi sa Teodorom. Oni smatraju da Anđelo neće moći da podnese Teodorin posao, kao i da mu treba devojka koja je povučena i koja se ne bavi javnim poslom. Naročito im smeta što je Teodora pevačica, pa samim tim mora biti atraktivna i upadljiva, a njima se to nimalo ne dopada. Zbog toga su savetovali Anđelu da je se kloni - kaže naš izvor i dodaje:

- Anđelov ujak je podneo tužbu protiv Teodorine porodice, a više puta je istakao da čeka da Džehverovićeva izađe kako bi se našli na sudu. On sa nestrpljenjem čeka da se za tri dana pojavi na finalu u studiju, a ne sumnjam da će napraviti potpuni haos jer nikada nije krio da ima loše mišljenje o njima. Dok su gotovo svi roditelji Zadrugara zaboravili na sva njihova ludovanja u rijalitiju kojima se ne ponose, Anđelov ujak ne popušta, već je čvrsto rešen da okonča vezu svog sestrića i pevačice, i to u programu koji se emituje uživo - kaže naš izvor.

Inače, kada su zadrugari proglašeni finalistima ovog rijalitija, usledila je žurka, a Teodora Džehverović je neprestano igrala uz pesmu "Šta će ti pevačica", koju je posvetila svom momku, a potom je uputila pozdrave Anđelovom ujaku. Očigledno je da Teodora veruje da je uspela da dokaže Rankovićevoj porodici da je njihova ljubav jaka i da će se sve promeniti kada je manekenova porodica upozna, ali izgleda da ne sluti šta je čeka u samom finalu.

Izvor: Alo
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još