Lindsi Lohan ukraden pasoš u Kanu

KAN, 20. maja 2010. (Beta-AFP) - Američkoj glumici Lindsi Lohan ukraden je pasoš u Kanu, gde se održava filmski festival, zbog čega ne može da se pojavi na zakazanom ročištu na sudu u SAD, saznaje Frans pres od policijskih izvora.

Glumici, koja je viđena na više zabava od početka festivala, pasoš je ukraden iz hotelske sobe, odakle su odnete i neke njene lične stvari. Prema rečima njennog advokata Šona Čepmana Holija, Lindsi Lohan danas je trebalo da dođe u sud u Los Anđelesu radi odlučivanja o njenoj uslovnoj kazni u procesu koji je vođen zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Glumica je pokušala da uđe u avion na aerodromu u Nici, ali u tome nije uspela pošto nije imala pasoš. U ambasadi SAD u Parizu pokrenuta je hitna procedura izdavanja novog pasoša. Kraljica holivudskih zabava i omiljena meta paparaca, Lindsi Lohan nekadašnja je zvezda studija Dizni. Ipak, njena karijera krenula je silaznim tokom 2005, od kada se manje bavila glumom, a više suđenjima, lečenjem zavisnosti i privatnim problemima.

Pogledajte još