BRUTALNA! Kijina mama Nadica ogorčena: Sloba bi i dalje smrdeo u Zrenjaninu da nije bilo moje ćerke!

Sada, pet godina nakon što je zeta prvi put videla, Nadica kaže da se situacija nije nimalo promenila i da je tek kroz rijaliti "Zadruga" uspela da shvati koliki je Radanović zapravo neradnik. Mama Kristine Kockar otkriva da je veliki teret Kijine i Slobine veze ponela upravo njena ćerka, koja se pre nego što je Radanović postao "Pinkova" zvezda žrtvovala kako bi par imao lagodan život u prestonici.

- Kristina je upoznala Slobodana pre pet godina, u februaru mesecu, a meni se od samog početka nije dopalo što tada ništa nije radio, niti je imao predstavu čime bi mogao da se bavi. Međutim, desilo se da je već sledećeg meseca prvi put zapevao pred publikom u restoranu u kojem godinama radim. Priča bi se tu i završila da Kristina kod njega nije prepoznala talenat za muziku i ona je bila ta koja ga je terala da nastavi dalje. Sam je rekao da je prvi mikrofon dobio upravo od nje - kaže na početku razgovora Kijina mama i objašnjava da prvi nastupi Slobi nisu doneli velike honorare.

- Pevao je pomalo po Zrenjaninu, ali je više birao gde i pred kakvom publikom će nastupiti, pa je od muzike mesečno mogao da zaradi u vrh glave 300 evra. U tom periodu su odlučili da se presele u Beograd, ali kako je neko morao da plaća stanarinu, Kristina je otišla na more da zaradi novac za prvih nekoliko meseci života u Beogradu. Planirala je da pred novogodišnje praznike zakupi tezgu na Trgu otvorenog srca, jer je to radila godinama unazad, kako bi imala dodatni izvor prihoda. To je bilo u decembru, a već u januaru je imala intervju za "Air Serbia". Sledećeg meseca je otišla po licencu u Abu Dabi, a u martu je počela da leti. Od tada, sve je postalo komforno u njihovim životima, ali je Sloba nastavio da peva sporadično po Zrenjaninu - kaže Nadica i naglašava da su tada stvari počele da se razvijaju u drugom pravcu i da je njen zet u to vreme počeo da pokazuje ambiciju da se okuša kao pevač.

- Sloba se prvo prijavio za "Zvezde Granda", ali je brzo ispao, pa je Kristina uspela da ga ubaci u "Pinkove zvezde", i od tog trenutka se potpuno posvetila njegovoj karijeri. Ulagala je vreme, novac i sve što je njemu bilo potrebno.... I onda su se ljudi čudili zašto mu je prebacivala sve to. Pa treba da mu prebacuje svaki dan, jer on ima 120 kilograma i nije radio ništa, a ona, koja je tri puta manja od njega, radila je sve i još mu nije valjalo. To su svi zaboravili... Kada se sve završilo, Slobodan je nastavio da radi, ali kako je postao "Pinkova" zvezda, nije hteo da peva za manje od 500 evra po nastupu - kaže Nadica i dodaje da su se zbog toga ponude za tezge proredile.

Majka Kristine Kockar ističe da joj se ćerka nikada nije žalila na supruga i da je tek u "Zadruzi" shvatila koliko njen zet ne voli da radi, iako je njegov nemarni odnos prema životu primetila davno.

- Meni je neshvatljivo da ćeš radije da sediš kući i smrdiš nego da uzmeš život u svoje ruke. Kristina mi se nije žalila, jer dobro zna da sam pod neverovatnim bolovima išla na posao i radila osam sati dnevno, a često i duže. Bilo mi je jasno kakav je Sloba kada je mesecima odbijao da popravi svetlo na automobilu. Umesto da zameni najobičniju sijalicu, on je mesecima palio svetlo tako što bi izašao iz automobila, pa udarao po haubi da se svetlo upali. Ma da vam ne pričam... Imali su taj stan na Dorćolu, i u jednom trenutku nije radila utičnica u radnom delu. Umesto da zovne električara, koji bi mu za pet minuta popravio kvar, on je mesecima vukao dva produžna kabla po stanu kako bi doveo struju do radne sobe - kaže Nadica i naglašava da Slobini roditelji nikada nisu pokazali zahvalnost njenoj ćerki zbog toga što je nesebično pomagala njihovog sina.

- Meni nije problem da čujem od njegovog oca: "Se*em joj se u posao, jer moram svako jutro da gledam da li je neki avion pao ili nije pao", ali mom detetu jeste. Odrasla sam sa takvim ljudima, razumem šta on hoće da kaže, ali Kristina to nikada nije mogla da shvati. Od tog "se*em ti se u posao" tvoj sin je živeo godinu i po dana, svaki kaiš, svaki sako koji je nosio "Pinkovim zvezdama" obezbedila mu je Kristina, i ja sam bila ponosna na to - kaže na kraju Kijina mama.

Izvor: Alo!
Foto: Instagram

Pogledajte još