LEPI, ZGODNI, ATRAKTIVNI: Ko su mis i mister Zodijaka?

OVAN

Ovnovi su sportske građe, imaju mišiće i pored viška kilograma. Deluju snažno i imaju izražene crte lica. Neretko imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

BIK

Na prijatnom i simetričnom licu Bikova ističu se kapci, okruglasti nos, punije usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, te se kilaža ravnomerno rasporedi kada se ugoje. Deluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Vole da se oblače elegantno.

BLIZANCI

Blizanci su uvek spremni za akciju. Izražajnog lica neretko deluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju toliko istaknute mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove.

RAK

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodice, ali ih krasi i upečatljiv nos – on ne mora da bude velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je okrugla, a kosa tamna i pomalo retka. Iako u mladosti umeju da budu vitki, većina rakova se znatno ugoji posle tridesete. Vrat im je obično kraći i najčešće imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe.

LAV

Po grivi su čuveni Lavovi, njihova gusta i sjajna kosa je pravi zaštitni znak. Osim toga, lavove krase i široko čelo i široka vilica, kao i lepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature. Vole da se oblače moderno i da se doteruju.

DEVICA

Device, bilo muškarci ili žene, poprilično su vitki, a višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i crta lica, zbog čega se svrstavaju u lepe znakove. Imaju naglašene jagodice i obrve. Vole da nose odeću neutralnih boja i da se oblače elegantno.

VAGA

Vage imaju jako prijatno lice, ovalnog oblika. Često su više od proseka, a kao pojava deluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju. Donji deo tela im je neretko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tela. Vage obožavaju da se doteruju i da neguju svoj izgled.

ŠKORPIJA

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake telesne konstitucije. Imaju nešto šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosom. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali ne vole da izgledaju napadno.

STRELAC

Strelac je najzgodniji znak celog zodijaka. Prosečne visine, sportske građe, ali taj prirodni dar može lako da pokvari prekomernim uživanjem u hrani. Ima pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno.

JARAC

Jarčevi deluju neupadljivo, ali se ističu po tome što su prilično koščati. Poseduju elegantan i dugačak vrat, kao i koščata ramena. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive. Imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno.

VODOLIJA

Vodolije su obično srednje visine ili niske Imaju punije lice i svetliji ten. Kada se goje, često dobijaju podbradak, a posle tridesete mogu da imaju probleme sa kilažom. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Oči su im pomalo vodenaste, ali lepe i meke, krupne usne. Pripadnici ovog znaka ne pridaju veliki značaj odeći.

RIBE

Ribe krasi lep ten, meka koža i lepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im oči najlepša crta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok.

Izvor: AstroZabava
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još