SVE ZBOG LUNE: Zorica Marković odlučila da tuži Anabelu i Gagija!

Zorica je i dalje pri svom stavu da nikako ne podržava Lunin ulazak u vezu sa oženjenim muškarcem.

- Na javnoj sceni biti ljubavnica oženjenom muškarcu, boriti se za njega na najgori mogući način, spuštati sebe na najgori nivo, kompromitovati se, kanaliti se sa 22 godine, ja to ne podržavam. Šta znači zaljubiti se? Svi smo mi bili zaljubljeni, ali imali smo malo mozga. Tu sad nije u pitanju ljubav prema Slobodanu, nego rivalstvo, ona sad njega hoće da uzme od Kije. To je sto posto tako. Bila sam tamo, sve sam videla. Luni je najbitnije da ga uzme od Kristine. Ona je toliko ljubomorna na nju da je to bolest - kaže Zorica.

Ona je ponovo potvrdila da su Luna i Sloba napravili dogovor da ne budu zajedno do kraja rijalitija.

- Dogovorili su se pri kraju da ne budu zajedno da bi se oprali. Sad ćemo svi da budemo solo, svi smo gubitnici, ali ona ne može da izdrži od bolesne ljubomore i posesivnosti i onda pravi scene - kaže Markovićeva.

Zorica je najavila i tužbu protiv Anabele Atijas, Gagija Đoganija i Mirka Gavrića, producenta i jednog od najboljih Anabelinih prijatelja.

Kako kaže pevačica, Anabela i Mirko su govorili loše o njoj u lajv snimcima na društvenim mrežama, dok Gagija planira da tuži zbog toga što je rekao da je ona Luni "punila glavu" protiv Slobe i da joj je bio cilj da je razdvoji od njega.

- Vidim neke lajv snimke na Instagramu Gavrić i ova Razija nešto me blate. Ja nikoga od njih nisam uvredila. Bolje da se bavi svojim detetom na pravi način, a ne da podržava njene gluposti, nego što se bave mojim likom i delom. Ja ću morati sudski da se pozabavim sa njih troje, a to su Mirko Gavrić, Razija Bukva i Gazmen (Gagi). Oni su preterali u nekim stvarima i izjavama, a ja imam snimke na kojima sam samo govorila Luni da se ne blamira, da ne upropaštava svoje živce i zdravlje. Pomagala joj kada je pijana padala da se ne povredi, zvala je da bude sa ljudima, da ne sedi sama, ja sam imala samo dobre namere i prišla joj u teškim trenucima. To da sam joj pričala da joj ne treba Slobodan to nije tačno. Nisam ja nikada nikoga savetovala, samo Kiju kada mi je pala na grudi i kada mi je bluza bila mokra od njenih suza. Tada sam rekla: "Koji će ti klinac onda to go*no?". Moj advokat je pratio moje učešće, imamo sve snimke, tako da sam spremna za suočavanje na sudu sa pomenutima - završava oštro Zorica. Ovih dana prašina se podigla i zbog problema u kom se Anabela našla zbog Kije.

Izvor: Blic.rs
Foto: zoricamarkovic1/Instagram

Pogledajte još