NIJE BILO POTREBE ZA PLAKANJEM: Matora i Sanja isto veče izbačene iz Zadruge! (VIDEO)

Voditelj je rekao Milanu Miloševiću, Jovani Tomić Matoroj, Lepom Mići, Ani Korać i Teodori Džehverović da ustanu, jer neko od njih možda večeras izlazi iz Bele kuće, a ovo je teško palo Kristini Kockar, ali i Miljani Kulić.

Jao, sve neki dobri ljudi! Ceo čopor! - rekla je Kristina.

Prvi takmičar koji je seo bio je Milan Milošević, nakon njega sela je Teodora Džehverović, posle pevačice seo je i Lepi Mića, a "Zadrugu" je napustila Jovana Tomić Matora.

Matora se odmah pozdravila sa Sanjom Stanković koja je počela da plače i počela da je teši rečima kako nema potrebe da plače jer će se videti već sutra.

Međutim, usledilo je još jedno izbacivanje i Sanja se pridružila Matoroj.

U četvrtom preseku Ognjen je podigao Saru, Sanju, Lepog Miću i Teodoru. Zadrugu je posle devet i po meseci, sa osmehom na licu, napustila Sanja Stanković.

Radovala se što će još večeras videti Jovanu Tomić Matoru, a odmah nakon saznanja da izlazi presvukla se u garderoberu i još jednom počastila gledaoce seksi oblinama.

Podsetimo, ove večeri izbačeni su i Nemanja Đerić Đekson, Jovana Tomić Matora i Marko Miljković. U samoj završnici ostalo je 12 takmičara, a finalno veče Zadruge počinje u sredu, 20. juna, od 21 čas.

Izvor: Novosti.rs/Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još