Džejms Franko u dva filma

0

LOS ANĐELES, 21. maja 2010. (Beta) – Američki glumac Džejms Franko igraće u dva nova filma – prednastavku "Planete majmuna" i komediji "Ricky Stanicky", objavljuje u petak holivudska štampa.

LOS ANĐELES, 21. maja 2010. (Beta) – Američki glumac Džejms Franko igraće u dva nova filma – prednastavku „Planete majmuna“ i komediji „Ricky Stanicky“, objavljuje u petak holivudska štampa.

Prednastavak „Planete majmuna“, koji će nositi naslov „Rise of the Apes“, odvijaće se u današnje vreme u San Francisku i biće priča o eksperimentima u oblasti genetskog inženjeringa koji stvaraju inteligentne majmune i pokreću rat za prevlast. Franku je pripala uloga naučnika koji ima ključnu ulogu u sukobu ljudi i majmuna.

Franko je dobio glavnu rolu u komediji „Ricky Stanicky“. U središtu priče biće trojica tinejdžera koji zbijaju neslane šale i slučajno spaljuju kuću u susedstvu. Odgovornost za požar prebacuju na izmišljenu osobu pod imenom Riki Staniki. Dvadeset godina kasnije, njihove supruge zahtevaju da se upoznaju sa Stanikijem i trojica prijatelja angažuju glumca (Franko).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.