OVO JE MORALNA POBEDA: Kija se oglasila nakon osvajanja prvog mesta u "Zadruzi"!

Nakon devet meseci učešća u Zadruzi, najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, ubedljivu pobedu odnela je Kristina Kija Kockar.

Kija nam je otkrila kako se oseća nakon svega i da li se potajno nadala pobedi, a onda je spomenula i svog još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića, a evo šta je rekla o tome da li će nakon svega ostati prijatelji i da li će se zaista razvesti od njega, a onda je otkrila da li i dalje veruje u brak.

Kakav je osećaj?

- Neverovatan, evo ja ne znam gde prvo da gledam, hoću sve ljude da ispoštujem, još na bakin rođendan, tako da sam presrećna.

Jesi se nadala da ćeš u tolikom procentu pobeditii Lunu?

- Nisam se nadala, i ne mogu da sakrijem da sam preponosna na ljude koji su glasali, i na samu sebe, i na moju porodicu, i prijatelje, na Srbiju, i na Balkan i na ceo svet...

Je l' ovo moralna pobeda?

- Jeste, moralna pobeda, koja god da sam, druga, treća u svakom slučaju jeste moralna pobeda.

Nisi se uopšte nadala pobedili ili u tolikom broju?

- Potajno sam se nadala, ali nisam htela da skačem pred rudu, nadala sam se da će normalan svet stati iza mene, i jeste i svaka čast.

Tebi je danas stigla haljina i nakit od najveće zvezde kakav je osećaj?

- Ceca, da... Nisam znala da mi je ona poslala haljinu, inače dobila sam i sandale od nje. Presrećna sam, ja sam tek posle saznala da mi je ona poslala. Ali sutra na žurki ćete videti kako mi stoji, tako da jedva čekam. Hvala još jednom Ceci što mi je poslala i što me jedna takva zvezda podržava, ja sam nju upoznala jednom u avionu, jednom sa Slobodanom, tako da nemam reči stvarno.

U poslednje vreme si pričala da ćeš se sa Slobom videti još par dana nakon Zadruge pre nego što potpišete papire za razvod braka, da li i dalje ostaješ pri tom stavu?

- Pa da, naravno i neminovno je da se nas dvoje vidimo i pritom smo iz istog grada, imamo i zajedničke prijatelje, i jednostavno viđaćemo se i sutra ćemo se videti na žurki. Ja sam rekla da ne želim da budemo ni prijatelji posle mnogih problema između nas, mislim da ćemo na to zaboraviti i da ćemo ostati prijatelji, ali razvod će se desiti.

Andriju nismo videli ovde večeras.

- Pa ne znam, ja nisam u toku uopšte. Pozvaću ga i pozdrav za njega.

Žena je pobedila ljubavnicu.

- Pa kao što sam rekla drago mi je što je normalna Srbija stala iza mene, meni je to moralna pobeda koje god mesto bilo, samim tim što sam stigla ovde, ja nisam javna ličnost.

Veruješ li u instituciju braka i da li bi se ponovo udala?

- Verujem i udala bih se, ako bi se tako desilo da mi se ponovo tako neka ljubav dogodi. Verujem da hoću, ja sam mlada devojka, ljudima su se dešavale i gore stvari, izdićiću se ja iz ovoga, boli jako ali mora da prođe.

Da li si ljuborna na Lunu bar malo?

- Nisam ljubomorna samo mi je krivo što sam toliko stvari dobila, ljude koji me podržavaju i prvo mesto, prijatelje ovde, ali sam izgubila svog muža.

Je l' ga voliš?

- Naravno da ga volim!

Izvor: Telegraf.rs

Foto: kija_kockar_official/Instagram

Pogledajte još