Letujte uz www.mojodmor.rs

0

Sajt koji nudi letovanje za svačiji džep

Ne morate više da trošite vreme na Internetu tražeći najpovoljniju ponudu za letovanje iz vaših snova. Sajt www.mojodmor.rs na jednom mestu donosi ponude najpoznatijih i proverenih turističkih agencija u Srbiji, a svima onima koji pokažu malo znanja nudi u nagradnoj igri, koja traja do 1. juna, mogućnost besplatnog letovanja u Turskoj, Tunisu, Egiptu, Šaniji ili Grčkoj.

Uz obilje dobrih fotografija i zanimljiv dizajn u rubrici „Destinacije“ sajt www.mojodmor.rs nudi i opise zemalja u kojima naši građani najčešće letuju, od opštih podataka o kulturi i istoriji zemlje u koju putujete, do crtica o bontonu na putu, klimi, vremenskoj zoni.

Letovanje od 100 evra

Sajt www.mojodmor.rs pruža vam mogućnost i da poredite destinacije, cene i uslove smeštaja. Od cena za svačiji džep od najviše 100 evra do ekskluzivnijih letovanja za koje je potrebno izdvojiti više od 1.000 evra.

U opciji „Specijalne ponude“ sajt www.mojodmor.rs, na primer, nudi letovanje u hotelu „Sunny days el palacio“ u Hurgadi u Egiptu, po ceni od 475 evra za 11 dana od 10. juna. Ova ponuda uključuje i avionski prevoz, uslugu all inclusive.

Oni koji su se zaželeli Španije imaju na raspolaganju smeštaj u „Santa Ani“ u Ljoret de Maru. Za 13 dana, od 30. maja, u ovom letovalištu prema podacima sajta www.mojodmor.rs sa uslugom noćenja i doručka i autobuskim prevozom treba platiti 199 evra.

Za one koji ne žale novce

Za one s dubljim džepom sajt www.mojodmor.rs nudi smeštaj u čuvenom turskom hotelu „Adam i Eva“ u letovalištu Beleku. U ovom ekskluzivnom hotelu 11 dana od 8. juna košta 1.389 evra. Prevoz je avionski, a usluga na bazi all inclusive.

Preko sajta www.mojodmor.rs možete i da rezervišete avionske karte, a sajt možete pratiti i na Fejsbuku i Tviteru.

U rubrici „Predlažemo“ www.mojodmor.rs predlaže letovanja na primer u hotelu „Jupiter“ u Zakintosu u Grčkoj. Ovaj hotel s tri zvezdice nalazi se u glavnoj ulici letovališta, na samo 5 km od glavnog mesta Zakintos do koga saobraća redovna autobuska linija (autobuska stanica je ispred hotela). Hotel je udaljen 400 metara od peščane plaže, ima recepciju, lift, restoran (usluge u hotelu su na bazi polupansiona / švedski sto), otvoreni bazen i bar na bazenu. Sve sobe imaju kupatilo (fen za kosu) , TV, telefon , frižider , sef , klimu i terasu. Smeštaj u ovom hotelu za 11 dana na bazi polupansiona od 20. juna sa avionskim prevozom košta 470 evra.

Sajt predlaže i letovanje u „Vili Joanna“ na Tasosu u Grčkoj. Paket aranžman uz prevoz, smeštaj i dinarski deo aranžmana od 9.990 din, po osobi uključuje i cenu od 129 evra za 11 dana od 17. juna. Usluga je na bazi noćenja, a vila je smeštena u neposrednoj blizini centra, u “slepoj ulici” što garantuje miran boravak. Vila raspolaže dvorištem sa suncobranima i stolovima, parkingom, sobe su tipa studio za 2–4 osobe, odnosno apartmani za 4 osobe i sve sadrže kupatilo, čajnu kuhinju, TV, klimu, terasu.

Više o ostalim ponudama na www.mojodmor.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.