Letujte uz www.mojodmor.rs

Ne morate više da trošite vreme na Internetu tražeći najpovoljniju ponudu za letovanje iz vaših snova. Sajt www.mojodmor.rs na jednom mestu donosi ponude najpoznatijih i proverenih turističkih agencija u Srbiji, a svima onima koji pokažu malo znanja nudi u nagradnoj igri, koja traja do 1. juna, mogućnost besplatnog letovanja u Turskoj, Tunisu, Egiptu, Šaniji ili Grčkoj.

Uz obilje dobrih fotografija i zanimljiv dizajn u rubrici "Destinacije" sajt www.mojodmor.rs nudi i opise zemalja u kojima naši građani najčešće letuju, od opštih podataka o kulturi i istoriji zemlje u koju putujete, do crtica o bontonu na putu, klimi, vremenskoj zoni.

Letovanje od 100 evra

Sajt www.mojodmor.rs pruža vam mogućnost i da poredite destinacije, cene i uslove smeštaja. Od cena za svačiji džep od najviše 100 evra do ekskluzivnijih letovanja za koje je potrebno izdvojiti više od 1.000 evra.

U opciji "Specijalne ponude" sajt www.mojodmor.rs, na primer, nudi letovanje u hotelu "Sunny days el palacio" u Hurgadi u Egiptu, po ceni od 475 evra za 11 dana od 10. juna. Ova ponuda uključuje i avionski prevoz, uslugu all inclusive.

Oni koji su se zaželeli Španije imaju na raspolaganju smeštaj u "Santa Ani" u Ljoret de Maru. Za 13 dana, od 30. maja, u ovom letovalištu prema podacima sajta www.mojodmor.rs sa uslugom noćenja i doručka i autobuskim prevozom treba platiti 199 evra.

Za one koji ne žale novce

Za one s dubljim džepom sajt www.mojodmor.rs nudi smeštaj u čuvenom turskom hotelu "Adam i Eva" u letovalištu Beleku. U ovom ekskluzivnom hotelu 11 dana od 8. juna košta 1.389 evra. Prevoz je avionski, a usluga na bazi all inclusive.

Preko sajta www.mojodmor.rs možete i da rezervišete avionske karte, a sajt možete pratiti i na Fejsbuku i Tviteru.

U rubrici "Predlažemo" www.mojodmor.rs predlaže letovanja na primer u hotelu "Jupiter" u Zakintosu u Grčkoj. Ovaj hotel s tri zvezdice nalazi se u glavnoj ulici letovališta, na samo 5 km od glavnog mesta Zakintos do koga saobraća redovna autobuska linija (autobuska stanica je ispred hotela). Hotel je udaljen 400 metara od peščane plaže, ima recepciju, lift, restoran (usluge u hotelu su na bazi polupansiona / švedski sto), otvoreni bazen i bar na bazenu. Sve sobe imaju kupatilo (fen za kosu) , TV, telefon , frižider , sef , klimu i terasu. Smeštaj u ovom hotelu za 11 dana na bazi polupansiona od 20. juna sa avionskim prevozom košta 470 evra.

Sajt predlaže i letovanje u "Vili Joanna" na Tasosu u Grčkoj. Paket aranžman uz prevoz, smeštaj i dinarski deo aranžmana od 9.990 din, po osobi uključuje i cenu od 129 evra za 11 dana od 17. juna. Usluga je na bazi noćenja, a vila je smeštena u neposrednoj blizini centra, u “slepoj ulici” što garantuje miran boravak. Vila raspolaže dvorištem sa suncobranima i stolovima, parkingom, sobe su tipa studio za 2–4 osobe, odnosno apartmani za 4 osobe i sve sadrže kupatilo, čajnu kuhinju, TV, klimu, terasu.

Više o ostalim ponudama na www.mojodmor.rs

Pogledajte još