Za subotu, 22. maj 2010.

0

BEOGRAD, 22. maja 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili privednim temama i oslobađajućoj presudi na suđenju za aferu "Kofer".

BEOGRAD, 22. maja 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili privednim temama i oslobađajućoj presudi na suđenju za aferu „Kofer“.

VEČERNJE NOVOSTI – O iznenadnoj poseti predsednika Srbije Borisa Tadića Banjaluci u „Beograd mora da nauči“.

DANAS – O predizbornim aktivnostima u Kosovskoj Mitrovici u „Počelo čokoladama, završiće evrima“. O gužvama za vađenje i produžavanje vozačke i saobraćajne dozvole u „Redovi u većim mestima, agencije nemoćne“. Direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda u intervjuu kaže „Snažan napredak regionale saradnje“.

POLITIKA – O poruci predsednika Srbije srpskim privrednicima u „Tadićeva kiparska opomena tajkunima“. O primedbama Evropske komisije u „Vreme je za ispravljanje grešaka u reformi pravosuđa“. List piše i „Simić i Zagrađanin oslobođeni optužbe za aferu ‘Kofer'“.

PRES – O kursu u „Dragan Đilas: Surovo kazniti sve koji ruše dinar“. List piše i „Grci kupuju RTV B92!“. O oslabađajućoj presudi za bivšeg viceguvernera Dejana Simića i funkcionera SPS-a Vladimir Zagrađanina u „Za aferu ‘Kofer’ niko nije kriv!“

aza/dar

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.