KAMA SUTRA: Kako da vas sasvim obične poze dovedu do eksplozivnog užitka

Divlji rodeo

Oboje sede, dok je ona na njemu. Šta da pokušate, a da bude drugačije nego obično? Muškarac treba da se nasloni unazad i prekrsti noge, a vi treba da ga zajašete i podvučete noge pod njegove. Moć je u vašim rukama, a ova poza je savršena kada imate mnogo energije i kada želite kontrolu.

Nirvana

Reč je o varijanti misionarske poze u kojoj je akcenat na istegnutosti vašeg tela. Lezite na leđa na krevetu i ispužite se što je više moguće, tako da osetite da vas svi mišići zatežu i da su bedra skupljena. Pomoći će vam ako se rukama uhvatite čvrsto za uzglavlje kreveta ili ih oslonite o zid.

Druženje na kauču

Ovo je poza koja je najbolja kada je u pitanju efekat iznenađenja! Zajašite ga jedne večeri na kauču ili fotelji dok gleda televiziju. Kada sednete na njega, nagnite se unazad – tako da vam leđa budu na njegovim nogama praktično. Kako bi vam bilo lakše rukama se oslonite o pod. U ritmu u kom želite podižite se i spuštajte, dok vam on pomaže rukama i trlja klitoris.

Seksi makaze

Za one koji vole divlji seks na stolu ova poza je dušu dala! Dakle partnerka treba da bude na ivici stola, a ono što je drugačije jeste položaj njenih nogu. Umesto da ih stavite na njegova ramena, on treba da vas uhvati za gležnjeve, raširi vam noge i uđe u vas u isto vreme, potom ih prekrsti, pa ponovo raširi – istovremeno prodirući u vas.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels

Pogledajte još