"Southern Soul" festival u Ulcinju

Na ovom festivalu predstavljaju se razna imena iz različitih muzičkih žanrova, tako da će ponešto za svoj ukus naći ljubitelji: jazz-a, soul-a, funk-a, disco i house muzike, koji mogu uživati u 70 sati muzike, na tri različita stejdža.

Lokacija održavanja festivala je "Dolcinium Kite Club" na plaži Copacabana, koja je deo Velike Plaže, najlepše, jedinstvene i najduže peskovite plaže na mediteranskoj obali. Možete igrati ceo dan i uživati u jednom od najlepših zalazaka sunca koje ste ikad videli.

Ova manifestacija, kulturno-zabavnog karaktera, jedna je od onih koje Crnu Goru pozicioniraju visoko na mapi takvih i sličnih događaja. Zahvaljujući ovom festivalu u Crnu Goru dolaze stranit uristi, mahom iz Zapadne Evrope.

U okviru ovogodišnjeg "Southern Soul" festivala, koji se održava od 28. juna do 1. jula, nastupiće više od 50 izvođača, iz raznih krajeva sveta, od čega devet bendova, a kao neke od najvećih zvezda organizatori izdvajaju: Krisa Dejva & The Drumhedz, Idrisa Akamura & The Pyramids, Liroja Burdžesa...

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Pogledajte još