KIJA NIJE ŽRTVA, A LUNA I SLOBA SU IMALI DOGOVOR: Miljana Kulić surovo iskrena o rijaliti trouglu! (VIDEO)

Trudnica se dotakla mnogih tema koje zanimaju javnost, pa tako i pobednice Kristine Kije Kockar i ostalih učesnika.

- Kristina za mene nije žrtva, nego borac. Mnogo sam optuživana od strane Luninih i Slobinih fanatika, dok mi na ulici prilaze ljudi koji me vole. Izuzimam to kakvi su Sloba i Kija kao ljudi, ja ne podržavam prevaru i toga sam se držala do kraja, koji god su razlozi u pitanju. Slobodan nije imao hrabrosti posle svega, pogubio se u rijalitiju - rekla je Miljana i dodala:

- Šta se u braku dešava treba da ostane van rijalitija, ponožavajuće je da oni govore o tome što Kija nije dala Slobi da zove majku i ostalo. Kada "pljuješ" nekoga s kim si bio u vezi, "pljuješ" i po samom sebi. Oni samo znaju šta je istina, ja ne verujem nikome. Što se tiče Kristine nije cvećka, nije idealna, ima vrline i mane kao i svi mi. Čula sam neke priče napolju i mislim da niko ne bi osuđivao ni Lunu, ni Slobodana, da su sve rešili napolju. Ja njoj čestitam, jer je pobedila priča.

Poznata trudnica je priznala da se čula sa dva takmičara nakon što je izašla iz rijalitija.

- Čula sam se sa Mićom i Markom Miljkovićem - izjavila je i opet se vratila na Slobu i Lunu:

- Mislim da su Luna i Sloba imali dogovor. Luna se povremeno gubila i impulsivno reagovala, ovo je prevazišlo španske sapunice. Luna zanjući šta je uradila, ljubomoriše. Čak i kada je Kiji umro tata, nije imala razumevanja, bez obzira što ga je ona slala da razgovara sa njom. On prvih 3 meseca nije smeo da pogleda u Kiju, niti joj kaže dobar dan.

Miljana se osvrnula na odnos sa bivšim učesnikom, za koga su mnogi komentarisali da je u njega zaljubljena.

- U ovom trenutku mi ne pad na pamet ljubav. Marko, kao ni jedan drugi zadrugar, nije bio interesantan za mene. Ja kada mi je dosadno, lupetam svašta. Nađem žrtvu, pričala sam i da mi se Sara dopada. Da bih bila zanimljiva, pričala sam da sam zaljubljena u njega, čak i Vojketa, Slobu i ostale. Marko je znao šta mislim i verovatno je zaključio da mi se sviđa kao prijatelj - izjavila je Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još