Za ponedeljak, 24. maj 2010.

0

BEOGRAD, 24. maja 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih beogradskih dnevnih listova najviše pažnje posvećeno je avionskoj nesreći u Indiji i tekućim političkim i ekonomskim temama u zemlji.

BEOGRAD, 24. maja 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih beogradskih dnevnih listova najviše pažnje posvećeno je avionskoj nesreći u Indiji i tekućim političkim i ekonomskim temama u zemlji.

ALO – List piše o pilotima iz Srbije koji su poginuli u avionskoj nesreći u Indiji, pod naslovom „Zlatko bi se ubio da je preživeo“.

BLIC – O aferi zbog otkupa izraelskog satelita u tekstu pod naslovom (predsednik državne zajednice SCG Svetozar) „Marović potpisivao na svoju ruku“. O padu aviona u Indiji kojim je upravljao pilot iz Srbije Zlatko Glušica pod naslovom „Zlatko leteo da bi školovao sina“. O najavi tužbe kompanije „Galenika“ protiv Komisije za zaštitu ponuđača u tekstu „Galenika tužila komisiju na čijem je čelu bivši debeovac“.

VEČERNJE NOVOSTI – O avionskoj nesreći u Indiji pod naslovom „Naš pilot na pisti smrti“. List piše i o padu vrednosti domaće valute i poskupljenju energenata: „Cene iz zasede!“, a o evropskim integracijama Srbije „Ka Uniji sa pola brzine“.

DANAS – Za list govori premijer Republike Srpske Milorad Dodik: „Silajdžić i Turska dovode u zabludu Tadića i Srbiju“. O Danu MUP-a i Danu policije u tekstu „Država jača od kriminalaca“.

KURIR – List prenosi izjavu državnog sekretara Slobodana Homena „Zaplenjene Šarićeve stvari idu na licitaciju“. O Beograđanki koja je preminula jer nijedna bolnica nije želela da je primi na lečenje „Ostavili je da umre!“.

POLITIKA – Posle poplava „Trgovištu preti talas od pet metara“. Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić najavljuje „Država se seli iz Beograda“. O ponovljenim lokalnim izborima u Vojvodini pod naslovom „Zašto naprednjaci zaostaju u Vojvodini“.

PREŠ – Za list govori direktor Telekoma Branko Radujko: „Pad dinara rasteruje investitore“. O avionskoj nesreći u Indiji pod naslovom „Za pad aviona nije kriv naš pilot, već indijski kopilot“.

PRIVREDNI PREGLED – „Srbiji porez od prodaje of-šor firmi“, piše list povodom najnovijih izjava predsednika Srbije Borisa Tadića o preduzećima koja posluju u inostranstvu. List piše i o najavama Vlade Srbije da više ulaže u naučnu zajednicu „Ulaganje u nauku zalog za budućnost“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.