Stonsi posle 16 godina na vrhu britanske liste albuma

0

LONDON, 24. maja 2010. (Beta) – "Roling Stonsi" dospeli su prvi put posle 16 godina na prvo mesto liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, zahvaljujući novom izdanju njihovog mitskog albuma "Exile on Main Street" iz 1972.

LONDON, 24. maja 2010. (Beta) – „Roling Stonsi“ dospeli su prvi put posle 16 godina na prvo mesto liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, zahvaljujući novom izdanju njihovog mitskog albuma „Exile on Main Street“ iz 1972.

Taj rok-bend je na prvom mestu britanske liste albuma poslednji put bio 1994, sa albumom „Voodoo Lounge“. „Exile on Main Street“, koji je u prodaji od 17. maja, smatra se jednim od najboljih albuma u rok istoriji. Novo izdanje čini poboljšana verzija originalnog albuma i deset numera koje su sada prvi put objavljene.

Na drugom mestu liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji je grupa „Fejtles“ sa albumom „The Dance“, a na trećem Plan Bi i album „The Defamation Of Strickland Banks“. Slede „Bejsbols“ i album „Strike 5“ i Lejdi Gaga i „The Fame“ na četvrtom i petom mestu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.