Koncert Jelene Tomašević

Koncertom Jelene Tomašević, u intimnoj atmosferi Pozorišta na Terazijama, zatvorena je sezona pod nazivom ''Koncerti na Terazijama'' koja je trajala sedam meseci. Specijalni gost bio je Jelenin rođeni brat Darko Tomašević, koji je prisutne oduševio pesmom "Odiseja".

Veče pod nazivom ''Panta rei'', otvoreno je istoimenom pesmom, a Jelena se na bini pojavila u društvu 17 muzičara, članova NS Brass orkestra, koji su svirali u potpuno novim aranžmanima, kako Jelenine pesme, tako i evergrine domaće i strane muzike. Ređale su se pesme poput Jutro, Košava, Med i žaoka, Ne dam na sebe, Jare moje, Zajdi, zajdi, Okeani, Milo moje... U pratnji Kornelija Kovača otpevala je pesmiu Zlatni dan, a onda je mikrofon prepustila svojoj koleginici, od skoro i kumi Mari Mari.

Kao specijalnog gosta, Jelena je najavila kao nekog ko po prvi put nastupa na njenom koncertu, neko sa kim je delila sve svoje tajne u detinjstvu, i ko će da krene njenim stopama, svog starijeg rođenog brata Darka, koji je izvođenjem pesme Odiseja, oduševio publiku. Ali i roditelje Dragana i Snežu, koji su pratili uspešne nastupe svoje dece.

Koncert je zatvoren pesmom "Oro", koja je obeležila Jeleninu karijeru i sa kojom je nastupila na Pesmi Evrovizije 2008. godine. Društvo na bini kao nekad pravio joj je Bora Dugić.

U publici smo pored prijatelja i roditelja primetili i Sergeja Ćetkovića, Sašu Vasića, Borisa Režaka, Milenu Vučić, Lejlu Hot, Suzanu Perić, Zvonka Markovića, ali i bivšeg-sadašnjeg dečka Ivana Bosiljčića koji je izbegavao fotoreportere.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još