Eltonu Džonu apartman u Beogradskoj areni

0

BEOGRAD, 25. maja 2010. (Beta) – Engleski pop muzičar Elton DŽon stiže privatnim avionom u Beograd 3. juna na dan koncerta u Beogradskoj areni, a vreme sletanja na aerodrom "Nikola Tesla" njegov menadžment drži u tajnosti.

BEOGRAD, 25. maja 2010. (Beta) – Engleski pop muzičar Elton DŽon stiže privatnim avionom u Beograd 3. juna na dan koncerta u Beogradskoj areni, a vreme sletanja na aerodrom „Nikola Tesla“ njegov menadžment drži u tajnosti.

„Elton je tražio specijalnu limuzinu koja će ga sačekati na aerodromu i odvesti pravo u Arenu, u kojoj će ga sačekati garderoba opremljena kao ekskluzivni apartman i specijalna soba samo za njegovih deset kofera garderobe“, saopštila je Beogradska arena.

Kako je najavljeno, na koncertu u Beogradskoj areni posetioci će čuti Eltonove hitove „Funeral for a Friend“, „Love Lies Bleeding“, „Saturday Night’s Alright“, „Goodbye Yellow Brick Road“, „Rocket Man“, „Sacrifice“, „Don’t Let the Sun Go Down on Me“, „Candle in the Wind“, „I’m Still Standing“ i druge.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.