Povratnički album Bombaj štampe

0

ZAGREB/BEOGRAD, 26. maja 2010. (Beta) – Sarajevski rok sastav "Bombaj štampa", u kome je gitarista i pevač glumac Branko Đurić-Đuro, objaviće uskoro povratnički album "Neka Đ odma’ dole CJ!", koji najavljuje singl "Vriska", saopštio je zagrebački diskograf "Dalas rekords".

ZAGREB/BEOGRAD, 26. maja 2010. (Beta) – Sarajevski rok sastav „Bombaj štampa“, u kome je gitarista i pevač glumac Branko Đurić-Đuro, objaviće uskoro povratnički album „Neka Đ odma’ dole CJ!“, koji najavljuje singl „Vriska“, saopštio je zagrebački diskograf „Dalas rekords“.

„Pesme na albumu su nastajale u Nedinoj (gitarista Nedim Babović) i Đurinoj glavi u zadnjih desetak godina, a svoj konačni oblik dobile su u proleće 2009. godine, u Nedinom studiju ‘Bombaj štampariji’ (u Sarajevu)“, saopštio je „Dalas“.

„Bombaj štampa“, „Zabranjeno pušenje“ i „Elvis Dži Kurtović“ bila su glavna imena pokreta Novi primitivizam početkom osamdesetih godina u Sarajevu, a članovi sva tri sastava učestvovali su u kultnoj televizijskoj humorističkoj emisiji „Top lista nadrealista“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.