Sjajan provod na Ada Summer Fest prvenstvu

U petak, 6. jula, organizovano je ADA SUMMER FEST PRVENSTVO.

Svetsko prvenstvo u fudbalu polako se bliži kraju i juče su odigrane dve utakmice 1/4 finala. Pre početka svake organizovano je prvenstvo pod pokroviteljstvom Jelen piva.

Ekipe Urugvaj-Francuska su se prvo takmičile u stonom fudbalu. Kako smo i najavili, na ovom prvenstvu nema pobednika i poraženih, nego su se svi na kraju dobro zabavili, osvežili Jelen pivom i pratili prenos prve utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva zajedno u cafeu Plaža.

Pre druge utakmice četvrtfinala, na Ada Summer Festu, igrao se Beer Pong. I momci i devojke, u ekipama Brazil-Belgija, sjajno su se zabavili, ali i snašli u ovoj igri. Razlog više da se ponovo igramo narednih dana na Ada Summer Festu.

Svi zajedno, uz turu Jelena piva gratis, pratili prenos druge utakmice četvrtfinala, navijali i uživali na Adi Ciganliji.

Ponovo se igramo i pred utakmice polufinala, u utorak i sredu, zato vas očekujemo na Ada Summer Festu na travnatoj površini pored Cafea Plaža (leva obala Savskog jezera), iza impozantnih ADA SUMMER FEST slova od peska.

Današnji program na Ada Summer Festu je otkazan zbog loših vremenskih uslova, a šta vam pripremo za naredne dane, pratite na našoj Fejsbuk stranici - Ada Summer Fest i zvaničnom sajtu.

Sve informacije o festivalu i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.color.rs/adasummerfest i FB stranici - Ada Summer Fest

„Ada Summer Fest” organizuju kompanije „Color Media Communications” i „Ninamedia”.

Pogledajte još