IZABRANE MISS KIKINDE I MISS JUŽNE SRBIJE: Počela polufinalna takmičenja za Miss Srbije 2018

Od 12 devojaka titulu najlepše ponela je Jelena Stanković iz Kruševca. Jelena dugo godina trenira folklor a kako kaže moto joj je: "Privilegija je u životu biti ono sto jesi".

Pobednica kaže da nije očekivala pobedu, te nije skidala osmeh sa lica kada je saznala da je pored titule dobila i stipendiju za kompletno školovanje na fakultetu za Projektni menadzment i IT. Odavno joj je želja da se obrazuje i u toj sferi.

Pre izbora u Nišu titulu najlepše devojke Kikinde ponela je Tamara Arsin iz Srpske Crnje. Lepa Tamara želi da postane lekar, da se usavršava u prestižnim svetskim centrima, ali da se uvek vrati u Srpsku Crnju gde želi radi i pomaže ljudima. Kako kaže ponosna je na činjenicu što je iz mesta odakle je i Đura Jakšić, čuveni srpski pesnik i slikar.

U muziČkom delu programa nastupali su Mikan Kozomora, Jellena, Ćemo, La Campanela bend iz Niša i Jasna Đokić. medijski partner polufinalnog događaja je TV Kopernikus.

Kako smo saznali od organizatora, izbor za Miss Srbije odrzaće se 8. oktobra, a na već tradicionalne pripreme u GrČku, u prelepi Portokaras, sve finalistkinje i tim stručnjaka kreću 18. septembra. Takođe, organizatori najavljuju da će biti još nekih lepih iznenađenja za ovu godinu što se samog događaja izbora Miss Srbije 2018 tiče.

Sledece polufinalno takmičenje za Miss Srbije održava se 15. jula u Vrnjačkoj Banji u okviru 14. Međunarodnog Vrnjačkog karnevala pod nazivom "Izbor zaštitnog lica Banje". Očekuje se da ovom događau prisustvuje oko trideset hiljada ljudi.
Inače, treba napomenti da kompanija Color Press Group u saradnji sa Miss Yu kompanijom organizuje izbor za Miss Štranda, a pobednica ove manifestacije se, kao i prošle godine, direktno plasira u finale izbora za Miss Srbije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo/Nenad Petrović - Jupiter's Rings Studios/Izbor za Miss Južne Srbije

Pogledajte još