SEKSI, NEŽNO ILI OPUŠTENO: Kakav veš vole pripadnice Zodijaka?

Zvezde su i tu umešale prste i otkrivaju šta vole dame svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Žena rođena u ovom znaku seks doživljava više kroz strast, a manje kroz romantiku - voli igre dominacije, "prljavu priču"... U skladu sa tim i bira donji veš koji ima provokativan ton. Crveno joj je omiljena boja, bira ono što naglašava njene adute i zaista će se potruditi da izgleda i bude zavodljiva. Njen okidač za uzbuđenje je osećaj da je željena.

Bik

Žene rođene u ovom znaku u seksu su usmerene na užitak, ali do njega žele da dođu senzualno i nežno. Upravo takav donji veš i biraju - delikatan, u nežnim bojama, pomalo devojački. Vole ružičastu boju, boju šampanjca, čipku, mašnice... Njen okidač za uzbuđenje su grickanje ušiju i nežni, naizgled nevini dodiri.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku u seksu su spontane i prilagodljive - ako ih uzbuđuje partner, svaka situacija im može biti seksi. Vole moderan donji veš, jednostavnih krojeva, metalik i zelene boje. Okidač njihovog uzbuđenja je masaža i senzualni dodiri po bedrima.

Rak

Žene rođene u ovom znaku možda ne izgledaju kao da su toliko seksualno nastrojene, ali razlog tome je što prikrivaju svoj živahan libido. Od njih možete očekivati zaigrano rublje, puno tangi, cvetne uzorke, žive boje... Okidač njihovog uzbuđenja su poljupci po grudima i generalno dodiri po grudima, ramenima i vratu.

Lav

Žene rođene u ovom znaku se moraju puno da se trude da bi bile zavodljive - njima to dolazi prirodno. Vole razne igrice i da isprobavju raznovrsne poze. Od donjeg veša preferiraju korsete koji naglašavaju zavodnicu u njima, a poput Ovnica vole crvenu boju te razne kombinacije s crnom čipkom.

Devica

Žene rođene u ovom znaku u pravilu izgledaju vrlo čedno, ali podsvesno obožavaju i teže "prljavom seksu". Jednako tako, nose i donji veš koji će poslati tu poruku - radije će birati ženske bokserice nego tange, a "začiniće" stvari odabirom onih od čipke. Od boja im odgovara sve, ali im najbolje pristaje čista bela. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po struku i kolenima.

Vaga

Žene rođene u ovom znaku poklanjaju dosta pažnje odabiru svog donjeg veša, a među njim se može pronaći zaista svašta. Ipak, nekako se najbolje osećaju u čipki, koja će im dati dozu elegancije i teatralnosti. U seksu vole da muškarac dominira, a ne podnose rutinu u pozama. Okidač uzbuđenja su joj dodiri po pozadini i leđima.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku mogu da budu rezervisane u seksu, ali s pravim partnerom nema toga što neće da urade. Svesne su svoje privlačnosti, a najbolje se osećaju u pomalo neobičnom, vintidž donjem vešu koje ih razlikuje od svih ostalih. Okidač za uzbuđenje kod njih je najava samog seksa i oralni uvod u taj čin.

Strelac

Žene rođene u ovom znaku u seksu su, kao i u životu, dosta nepredvidive. Avanturistički su raspoložene, ali ono što im je najbitnije je nesebičan ljubavnik. Tada one usmeravaju sav svoj trud u zavođenje i održavanje seksa na životu. Rado će odabrati prozirna n donji veš, sa kožnim dodacima. Okidač uzbuđenja su dodiri oko, a ne po samim genitalijama.

Jarac

Žene rođene u ovom znaku prava su enigma, često je teško pretpostaviti žele li seks ili ne. Uprkos rezervisanom ulasku u akciju, njihove strasti se brzo razbuktaju i postaju nezasitne. Maksimalno se trude i svakako su jedne od boljih ljubavnica Zodijaka. Biraju ukusan, običan i skup donji veš koji deluje elegantno. Okidač uzbuđenja su strastveni francuski poljupci, kao i oni uz vrat i uho.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku zaista se ne trude da budu nešto posebno seksi, a to je upravo ono što najviše privlači muškarce - deluju kao neosvojiva tvrđava. Vole seks i to onaj maratonski, imaju neke fetiše pa i prikladnu odeću za to, ali ipak će najviše biti u pamučnom belom ili crnom donjem vešu. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po nogama, stopalima i glavi.

Ribe

Žene rođene u ovom znaku su zaista romantične duše koje žude za nekim svojim očekivanim, gotovo filmskim poljupcima i rečima iz scenarija. Vole da izgledaju seksi, a uz veš s volanima i obavezni "push up", rado nose haltere i samostojeće čarape. Okidač njihovog uzbuđenja su reči - ljubavne i strastvene izjave popraćene masažom.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još