Antić: U Austriji imamo baš sve

0

BEOGRAD, 27. maja 2010. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je veoma zadovoljan uslovima u austrijskom gradu Leogangu, gde se "orlovi" spremaju za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

BEOGRAD, 27. maja 2010. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je veoma zadovoljan uslovima u austrijskom gradu Leogangu, gde se „orlovi“ spremaju za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Fudbaleri Srbije danas su trenirali po kiši, ali to nije poremetilo Antićeve planove.

„U reprezentaciji imamo sve više igrača koji igraju u Engleskoj, to je za njih naručena klima“, našalio se Antić pred novinarima u Leogangu, a potom dodao:

„Ovo je raj na zemlji. Imamo sve, ali baš sve što nam treba u ovom trenutku. Hvala svima na izboru Leoganga, a posebno ljubaznim domaćinima koji nam ulepšavaju boravak„.

Antić je pred novinare izašao u društvu Dejana Stankovića i novog člana Birmingem sitija, Nikole Žigića.

„Dekiju sada i javno čestitam na osvojenim trofejima u Interu. Obojici čestitam i zbog potpisanih ugovora u klubovima. U Interu očigledno shvataju Dejanovu veličinu, igračku i ljudsku. Nikoli želim sve najbolje na putu ka novim izazovima koje će mu doneti igranje u Premijer ligi„, zaključio je Antić.

Selekcija Srbije prvu pripremnu utakmicu odigraće u subotu protiv Novog Zelanda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.