1. jun 2010.

0

BEOGRAD, 1. juna 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili evrointegracijama i privrednim temama.

BEOGRAD, 1. juna 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili evrointegracijama i privrednim temama.

ALO – Pod naslovom „Ubijen Noletov telohranitelj!“, o sumnjivim okolnostima samoubistva telohranitelja tenisera Novaka Đokovića Žarka Babića (33). „Izraelci pucali na srpskog novinara“, o krkoproliću nadomak Gaze.

BLIC – O pristalicama evrointegracije Srbije u „Uz nas samo članice EU koje su u krizi“. O protestu u beogradskom Okružnom zatvoru u „Čuvari odbili da vode zatvorenike na suđenje“. Pod naslovom „Možda je ovo moj poslednj Mundijal“ list piše da fudbaler Nemanja Vidić razmišlja o napuštanju reprezentacije.

VEČERNJE NOVOSTI – O reformi pravnog sistema – „Novi izbor sudija“. „Davinića stigla optužnica“, o slučaju „Satelit“. Za list govori ministarka za NIP Verica Kalanović u tekstu pod naslovom „Još 15 miliona u puteve“.

DANAS – Povodom kampanje Hrvatske za vraćanje srpskih turista list piše „Svaki stoti srpski turista letovaće u Hrvatskoj“. Uoči ministarskog sastanka Evropska unija – Zapadni Balkan u Sarajevu list piše „EU bira izvestioca za zemlje regiona“.

KURIR – „Ubio se Noletov čuvar“, o samoubistvu Žarka Babića. O još jednom slučaju seksualnog zlostavljanja mentalno zaostale devojčice – „Četiri pedofila napravila dete zaostaloj devojčici“.

POLITIKA – O napadu izraelskih snaga na brodove s humanitarnom pomoći u „Izraelci napali konvoj brodova za Gazu“. Iz dnevnika Ratka Mladića u „Perišić i Stanišić povezuju Mladića sa Amerikancima“. O uslovima za novu tranšu Međunarodnog monetarnog fonda u „Prekobrojni moraju da odu“.

PRES – Savetnik premijera Srbije Jurij Bajec kaže u intervjuu: „NBS kriva za pad dinara“. Povodom ubistva saradnika Darka Šarića osumnjičenog za šverc kokaina iz Južne Ameriku u „Šarić uklanja svedoke?!“.

PRIVREDNI PREGLED – „Dragin: PKB veliki zadatak države“, o Poljoprivrednoj korporaciji Beograd. „Jači evro diže ratu i carinu“, piše list. Državni sekretar Ministarstva finansija ocenjuje da „Dinamika krize određuje visinu PDV-a“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.