Ponedeljak, 2. avgust 2010. godine

0

BEOGRAD, 2. avgusta 2010. (Beta) – Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama danas pišu o različitim ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

BEOGRAD, 2. avgusta 2010. (Beta) – Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama danas pišu o različitim ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

ALO – List piše da je nekadašnji teniski as Slobodan Živojinović izazvao tuču u jednom beogradskom restoranu na vodi, pod naslovom „Boba lupao šamare na splavu“.

BLIC – O novim testovima na VMA pod naslovom „Rano otkrivanje alergija“. List piše o tome da vladajuća koalicija sve češće krši ustav: „Zakone kroje po meri funkcionera“. Od sportskih tema, vest da je „Srbija osvojila i Svetski kup“ u vaterpolu.

VEČERNJE NOVOSTI – List objavljuje intervju s tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem pod naslovom „Ne odustajem od Ganića“. O posledicama poskupljenja brašna i najavi poskupljenja pekarskih proizvoda „Vekna hleba 50 dinara?“. O potrazi za dečakom iz sela Majilovca kod Požarevca „Dečak kao u zemlju propao“.

DANAS – List objavljuje intervju sa ambasadorom Albanije u Beogradu Špetimom Čaušijem: „Beriša pozvao Tadića u Tiranu“. Pod naslovom „Prekinut štrajk kamiondžija u Grčkoj“ list piše o turističkoj sezoni u toj zemlji i srpskim turistima koji tamo borave na odmoru. Sa filmskog festivala u Sarajevu pod naslovom „Srpski filmovi ponovo trijumfovali u Sarajevu“.

KURIR – List piše o aparatima za koje je utvrđeno da su opasni za zdravlje, u tekstu „Zabranjeni proizvodi“.

POLITIKA – O ronilačkoj jedinici Vojske Srbije u tekstu pod naslovom „Pucaju i pod vodom“. List objavljuje intervju s ministrom zdravlja Tomicom Milosavljevićem „Umesto što traže ostavku, trebalo bi da me hvale“. O izgradnji novog zatvora „Niče novi zatvor u banatskoj ravnici“.

PREŠ – O nevoljama srpskih turista u Grčkoj list piše pod naslovom „Dvadeset ludih Grka tuklo Srbe na Halkidikiju dok je policija gledala“. O sudbini 13-godišnjeg dečaka koji je nestao u selu Majilovac „Prekinuta potraga“.

PRIVREDNI PREGLED – „Odmrzavanje put u još veći dug“, prenosi list procene ekonomiste Mlađena Kovačevića povodom inicijative ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića da se ponovo dozvolji rast plata i penzija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.