Stefan Kapičić u filmu sa Drew Barrymore

Stefan Kapičić, popularni beogradski glumac i zvezda filma "Čarlston za Ognjenku", sve ozbiljnije razvija karijeru u Holivudu. Posle serija "The Unit", "Numb3rs" i svetski popularne "24", Stefana čeka film sa Drew Barrymore.

Svetska karijera Stefana Kapičića, koji je pre nekoliko godina otišao u Holivud zajedno sa svojom devojkom Mirandom Viđak, polako ali sigurno se kreće uzlaznom linijom. Poznato je da je do sad ostvario zapažene epizode u popularnim serijama "The Unit" i "Numb3rs", kao i jednom od najvećih TV-hitova - seriji "24".

Međutim, i pored ogromne konkurencije, kao i činjenice da glumci sa ovih područja i pored dobrog izgovora engleskog (koji i Stefan ima) teško odlaze dalje od uloga kriminalaca iz Istočne Evrope, Stefan sada već može da kaže da je njegov boravak u Holivudu i te kako smislen. Poslednja vest je da će Stefan biti deo "zvezdane ekipe" filma "Whales" u produkciji svetski uspešnih kuća "Working Title" i "Universal".

Tako će, Kralj čarlstona ovog puta zaigrati sa poznatim glumcima među kojima su i: Drew Barrymore, John Krasinski i Kristen Bell.

Kako nam je Stefan javio na Twitteru, a i na svom zvaničnom siteu, film "Whales", čiji radni naziv je bio "Everybody Loves Whales", najverovatnije će režirati Ken Kwapis, koji stoji iza hitova poput "He’s Just Not That Into You" i "The Office". 

Scenario filma je nastao po knjizi "Freeing the Whales: How the Media Created the World’s Greatest Non-Event" Toma Rosea i smešten je u 1988. godinu, doba Hladnog rata. U centru istinite priče su reporter iz malog mesta (Krasinski) i volonterka Greenpeacea (Barrymore) koji odlučuju da se pridruže ruskoj strani kako bi spasli tri siva kita zarobljena u arktičkom krugu.

Pretpostavljamo da će Stefan igrati nekog bitnog Rusa i, s obzirom u kom će se društvu naći, zaslužuje sve čestitke.

A u međuvremenu setimo se Arse - Kralja čarlstona...



Katarina Milovanović

Pogledajte još