Stanojević priželjkuje bilo kakvu pobedu protiv Anderlehta

BEOGRAD, 6. avgusta 2010. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da bi bio zadovoljan bilo kakvom pobedom protiv Anderlehta, u prvoj utakmici plej ofa za plasman u Ligu šampiona i da će njegovi fudbaleri ući rasterećeno u duel sa belgijskim šampionom.

Fudbaleri Partizana će u plej ofu za plasman u Ligu šampiona igrati protiv belgijskog šampiona Anderlehta. Prva utakmica igra se 17. ili 18. avgusta u Beogradu, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Briselu.

"Nisam želeo da razmišljam o žrebu dok nismo završili duel sa Helsinkijem, drago mi je što smo dobili atraktivnog protivnika. Nemamo lepa iskustva iz prošle godine od utakmica sa Brižom, ali tada nisam bio u klubu i nadam se da će ovog puta biti drugačije", rekao je Stanojević, preneo je sajt Partizana.

"Možda je bolje što prvu utakmicu igramo u Beogradu, kako bismo u revanšu mogli rasterećeno da igramo. Nisam sujeveran, ali revanš u gostima se do sada pokazao kao dobro rešenje. Odgovarala bi nam bilo koja pobeda, 5:4 ili 1:0. Čak bi i 0:0 bio korektan rezultat, ali ne bi bilo normalno da pred našim navijačima ne pokušamo da pobedimo", dodao je on.

Trener Partizana smatra je da je Anderleht kvalitetna ekipa i da njegovi fudbaleri moraju da budu obazrivi u predstojećem dvomeču.

Pogledajte još