Tekst pesme Dorsa L.A. Woman za više od 20.000 dolara

0

LONDON, 8. avgusta 2010. (Beta) – List papira na kojem je rukom napisani tekst pesme "L.A. Woman" grupe "Dors", prodat je na aukciji u Britaniji za nešto više od 20.000 dolara, objavio je u nedelju muzički časopis Klasik rok.

LONDON, 8. avgusta 2010. (Beta) – List papira na kojem je rukom napisani tekst pesme „L.A. Woman“ grupe „Dors“, prodat je na aukciji u Britaniji za nešto više od 20.000 dolara, objavio je u nedelju muzički časopis Klasik rok.

Tekst je plavom olovkom napisao pevač grupe Džim Morison, a na istom listu papira su, uz kompletan tekst jedne od najpoznatijih numera „Dorsa“, i neke skice i njegov autogram.

Sineasta Tom DiSilo snimio je nedavno dokumentarni film o legendarnoj američkoj rok grupi „When You’re Strange“ u kojem prati uspon benda ka svetskoj slavi do tragičnog kraja Džima Morisona koji je umro 1971. u 28. godini, u Parizu. Narator filma je Džoni Dep, a u dokumentarac su uvršćeni intervjui sa preživelim članovima benda, Rejom Manzarekom, Džonom Densmorom i Robijem Krigerom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.