Predsednik AEK-a osudio napad na Bajevića

BEOGRAD, 8. avgusta 2010. (Beta) - Predsednik AEK-a Stavros Adamidis osudio je napad navijača na trenera Dušana Bajevića i najavio
da će uprava tog fudbalskog kluba iz Atine učiniti sve kako bi zadržala srpskog trenera.

"To je sramota za AEK. Klub će učiniti sve kako bi zaštitio i zadržao trenera Bajevića. To što se desilo je neprihvatljivo", rekao je Adamidis za radio NovaSport FM.

Grupa navijača AEK-a napala je i vređala Bajevića pred kraj prijateljske utakmice sa drugoligašem Kaliteom u subotu, u kojoj je AEK izgubio sa 1:2.

Bajević (61) je pokušao da izađe sa terena, ali su ga ipak sustigli navijači AEK-a. On je tokom incidenta pokušao da se odbrani, ali je dobio nekoliko udaraca, posle kojih je pao na teren.

Grčki mediji preneli su da su navijači, navodno, nezadovoljni radom bivšeg trenera Crvene zvezde, ali i da Bajević nije u dobrim odnosima sa pristalicama atinske ekipe, koji ne mogu da zaborave da je svojevremeno trenirao gradskog rivala Olimpijakos.

"Razgovarao sam sa Bajevićem, on je veoma šokiran. Ali, nećemo ga pustiti da ode. Pozivamo prave navijače AEK-a da oslobode klub ovih
problema", rekao je Adamidis.

Pogledajte još