Mihajlović negirao da je ucenjivao Subotića

0

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) – Bivši ministar policije Dušan Mihajlović negirao je u sredu da je ucenjivao Stanka Subotića Caneta i za takve tvrdnje ocenio da su "apsolutne i zlonamerne" laži.

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) – Bivši ministar policije Dušan Mihajlović negirao je u sredu da je ucenjivao Stanka Subotića Caneta i za takve tvrdnje ocenio da su „apsolutne i zlonamerne“ laži.

„Žalim što je moj zemljak u toliko velikoj nuždi i što mu ne može pomoći idiotska konstrukcija njegovog savetnika da sam odobrio akciju ‘Mreža’ da bi njega reketirao. Za istinu dovoljni su datumi. Akcija ‘Mreža’ je uvedena nekoliko meseci pre nego što me je Vladimir Popović upoznao sa Subotićem, a završena je tek po isteku mog mandata“, naveo je Mihajlović u pisanoj izjavi agenciji Beta.

Mihajlović je ocenio da ga je mafija „uzela na zub“ još od hapšenja vođe zemunskog klana Dušana Spasojevića ali je izrazio nadu da mafija danas ne vlada Srbijom „kao u ta zla vremena“.

„Ali, ko sa decom spava, zna se kako ustaje. Priznajem da sam odgovoran za saradnju sa Popovićem. Sve ostalo moraće autori tih tvrdnji da dokažu na sudu i da odgovaraju za klevetu i lažno prijavljivanje“, naveo je on.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.