Odbojkašice u ponedeljak na provj prozivci

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak, 16. avgusta počeće pripreme za Svetsko prvenstvo u Japanu, a selektor Zoran Terzić na prvu prozivku u Beogradu pozvao je 17 igračica.

Srbija će u Beogradu biti do 20. avgusta, kada će otputovati u Sloveniju, na Roglu, gde će se pripremati do 6. septembra.

Terzić je na prvu prozivku pozvao sledeće odbojkašice:

Tehničari: Maja Ognjenović (Ezačibaši, Turska), Ana Antonijević (Kan, Francuska), Bojana Živković (Crvena zvezda)

Libera: Suzana Ćebić (Zul, Nemačka), Silvija Popović (Rabita Baku, Azerbejdžan)

Blokeri: Nataša Krsmanović (Rabita Baku, Azerbejdžan), Stefana Veljković (Asistel Novara, Italija), Milena Rašić (Kan, Francuska), Dragana Marinković (Skavolini Pezaro, Italija), Nana Ninković (Crvena zvezda)

Korektori i primači: Jovana Brakočević (Evergrande, Kina), Amadea Duraković (Kan, Francuska), Sanja Malagurski (Crvena zvezda), Jelena Nikolić (Vakifbank Guneš Istanbul, Turska), Brižitka Molnar (Panatinaikos, Grčka), Jovana Vesović (Dinamo Bukurešt, Rumunija), Jasna Majstorović (Konstanca, Rumunija).

Reprezentacija Srbije će na Svetskom prvenstvu u Japanu, koje će se održati od 29. oktobra do 14. novembra, igrati u Grupi A.

Prvi meč sa Kostarikom zakazan je za 29. oktobar, drugi sa Poljskom dan kasnije, a treći sa Peruom, 31. oktobra. Potom sledi Slobodan dan, pa dueli sa Alžirom i Japanom.

Pogledajte još