Orlovi: Nismo zaslužili poraz

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativci Srbije ocenili su da nisu zaslužili poraz u prijateljskoj utakmici protiv Grčke, ali da će ubuduće morati da koriste šanse.

"Ne mogu da verujem da nismo dali gol. Dobro smo igrali, ali nas od Svetskog prvenstva prati loša sreća", kazao je Nikola Žigić novinarima posle poraza od 1:0 u Beogradu.

Levi bek Ivan Obradović podsetio je da je Grcima u drugom poluvremenu oprošten penal.

"Igrali smo protiv borbene ekipe, izborili se za svoje prilike, ali nismo uspeli. Ipak, ako ovako nastavimo verujemo da će sve biti mnogo bolje u kvalifikacijama za EP", rekao je Obradović.

Slično mišljenje izneo je i njegov kolega iz odbrane Aleksandar Kolarov.

"Nismo pobedili, ali nismo ni razočarali. Moraćemo, ipak, da budemo mnogo efikasniji jer od lepe igre nema ništa. Moramo da verujemo u sebe", naveo je on.

Kapiten ekipe Nemanja Vidić ocenio je da je ekipa odigrala solidno s obzirom da za većinu reprezentativaca sezona još nije počela.

"Primili smo čudan gol. Svoje prilike nismo realizovali, nismo imali takmičarskog iskustva da pobedimo. Mnogo će nam značiti ova utakmica za kvalifikacije za EP u kojima nam neće biti lako, posebno posle tenzija koja se stvorila poslednjih meseci", izjavio je Vidić.

Upitan da li je mislio na mogući odlazak selektora Radomira Antića, Vidić je rekao:

"Sigurno je da i to utiče, ali se trudimo da se koncentrišemo na ono što je naše i da se ne opterećujemo stvarima koje nisu u našem domenu", zaključio je Vidić.

Pogledajte još