Za ponedeljak, 16. avgust 2010.

0

BEOGRAD, 16. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili odluci Ustavnog suda o ukidanju dodataka za zaposlene na Kosovu i privrednim temama.

BEOGRAD, 16. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili odluci Ustavnog suda o ukidanju dodataka za zaposlene na Kosovu i privrednim temama.

ALO – U intervjuu za list, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić govori o zahtevu za ostavkom selektora fudbalske reprezentacije Radomira Antića:“Antić nije jači od FŠ!“.

BLIC – O finansijskim izveštajima partija za 2009. godinu u „Stranke zaradile milione“. O bebama nestalim posle rođenja u „Ni posle 40 godina ne mogu da nađu svoju decu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O velikoj ponudi stanova za iznajmljivanje u „Kirija na popustu“. Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović kaže u intervjuu: „Punim gasom kroz krizu“. O izručenju pripadnika zemunskog klana Sretka Kalinića Srbiji „Kalinića vraća ćerka“.

DANAS – Pod naslovom „Podgorici se ne žuri sa izručenjima“ list piše da je Ministarstvo pravde Crne Gore tražilo odlaganje potpisivanja sporazuma sa Srbijom o ekstradiciji. O ukidanju takozvanog kosovskog dodatka u „Hoće li kosovski Srbi na prištinski kazan“.

KURIR – „Plaćamo lažne invalide“, piše list i navodi da je u Srbiji svaki treći penzioner invalid, a da je skoro svaka šesta invalidska penzija „sumnjiva“. Pod naslovom „Albanci čuvaju Karićeve kuće“, list piše da jedine srpske kuće u Peći koje nisu oštećene, pripadaju porodici Karić.

POLITIKA – Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić kaže u intervjuu: „Ne igramo na podele unutar Evrope“. O obnovi termoelektrane u Obrenovcu u „Starti blok, nova snaga – duži vek“. Povodom napada na strane državljena list piše „Huligansko nasilje ne bira naciju“.

PREŠ – Zamenik predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže u intervjuu: „Moguća vlast SNS i DS“. O ukidanju kosovskih dodataka u „Srbi hoće da napuste Kosovo zbog ukidanja duplih plata“. O nestanku žene iz staračkog doma u Rakovici u „Zlostavljali baku, pa je izgubili“.

PRIVREDNI PREGLED – „Kasa punija u drugom delu godine“, kaže za list državni sekretar Ministarstva finansija Slobodan Ilić. O poskupljenjima „Od juče skuplje mleko i mlečni proizvodi“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.