Za sredu, 18. avgust 2010. godine

0

BEOGRAD, 18. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi danas pišu najviše o domaćim ekonomskim temama, o aferi u austrijskoj banci Hipo-Alpe Adria i o Saboru u Guči.

BEOGRAD, 18. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi danas pišu najviše o domaćim ekonomskim temama, o aferi u austrijskoj banci Hipo-Alpe Adria i o Saboru u Guči.

ALO – List piše da sindikati prosvetnih radnika najavljuju štrajk uz obustavljanje nastave, pod naslovom „Škola ne počinje 1. septembra!“.

BLIC – O novim cenama lekova list piše u tekstu „Lekovi poskupljuju u oktobru“. O tragediji u rudniku lignita Lubnica kod Zaječara u tekstu „Rudar stradao 400 metara pod zemljom“. O skandalu na izboru za mis univerzuma u tekstu „Misice se slikale gole“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Posle Fajnsa i Lik Beson“, o dolasku još jedne poznate ličnosti iz sveta filma u Srbiju. „Žalbe veće od kamata“, o prigovorima građana na rad banaka i podacima kojima o tome raspolaže Narodna banka Srbije.

DANAS – „Zapad igra na podele u vladajućoj koaliciji“, o poseti ministra Vuka Jeremića SAD i diplomatskoj ofazivi za Kosovo. „Prvi na udaru pripadnici Škorpiona i Šakala“, o finansijskoj istrazi protiv članova nekadašnjih paravojnih formacija. „Guča od Belorusije do Argentine“, piše list o saboru u Dragačevu. O istrazi poslovanja Hipo banke u Austriji u tekstu „Ivo Sanader otputovao u SAD“.

KURIR – Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević o potrazi za haškim optuženikom Ratkom Mladićem kaže „Isteraćemo Mladića iz rupe“. List se i danas bavi zloupotrebama u dodeli penzija, u tekstu „Ratnici muljali s penzijama“.

POLITIKA – „Srbija u drugoj brzini“, kaže u intervjuu listu potpredsednik Vlade Mlađan Dinkić. „Hipo afera ne ugrožava stanare ‘Belvila'“, piše list. „Pod istragom ratni plen ‘Škorpiona’ i ‘Šakala'“, tekst o novoj akciji Tužilaštva za ratne zločine.

PREŠ – „Policajci Albancima prodaju pasoše“, o tome da se na jugu Srbije zloupotrebljavaju biometrijska dokumenta. List se bavi o posledicama afera koje su se dogodile u proteklih nekoliko godina „Državne greške plaćamo čak 170 E“.

PRIVREDNI PREGLED – O procenama stručnjaka Narodne banke Srbije „Devizni rizik guši biznis“. O najavi proizvođača mleka da će od 22. avgusta obustaviti isporuke prerađivačima „Za litar mleka 0,32 evra ili nestašica“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.