Za petak 20. avgusta 2010. godine

BEOGRAD, 19. avgusta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama u petak najviše pišu o najavljenim poskupljenjima, stanju u Sandžaku posle incidenata i pregovorima Vlade sa Međunarodnim monetarnim fondom.

BLIC - "Teraju devojčice da gole igraju pred šatorima" piše list o Saboru trubača u Guči. "Povećanje plate podelilo ministre" - o pregovorima sa Međunarodnim monetarnim fondom i sporenju ministara oko toga da li treba tražiti odmrzavanje plata.

DANAS - "Spremni smo da reagujemo i oružano" prenosi list izjavu kosovskog ministra policije Bajrama Redžepija o stanju na severu Kosova.

NOVOSTI - "Siti samo trgovci" piše list o najavljenom poskupljenju mesa, brašna, kafe i drugih proizvoda. "Diploma posle tri godine" - o izmenama Zakona o obrazovanju. "Operišu kičmu i bez reza" - o novoj metodi lečenja preloma kičme na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

POLITIKA - "Ruski adut za MMF" piše list o pregovorima Srbije sa Međunarodnim monetarnim fondom i ruskom kreditu za popunu budžeta. "Zukorlić igra na podele" izjava ministra za ljudska i manjinska prava Svetozara Čiplića o situaciji u Sandžaku i delovanju glavnog muftije Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića.

PRES - "Grobari prete ćerki tužioca Vukčevića" o navodnim pretnjama ekstremnih navijača sudiji Vladani Vukčević koja je osudila vođu navijača Miloša Radisavljevića. "Karla del Ponte zbog Šešelja pod istragom" o pokretanju istrage o postupanju tužilaštva prema svedocima.

Pogledajte još