Zvezda gostuje u Inđiji, Vojvodina protiv BSK-a

BEOGRAD, 20. avgusta 2010. (Beta) - Utakmicama drugog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda gostuje u Inđiji, dok je Partizan zbog obaveza u plej-ofu za Ligu šampiona odložio meč protiv kulskog Hajduka.

Crveno-beli su u prvom kolu razočarali svoje navijače, pošto su protiv domaćeg Smedereva odigrali bez pogodaka. Pobeda protiv Inđije, debitanta u Super ligi, predstavlja imperativ kako ne bi već na početku šampionata zaostali za vodećim ekipama.

Inđija je u prvom kolu izgubila od Partizana sa 2:1, ali je ostavila solidan utisak na stadionu u Humskoj ulici. Branilac titule Partizan trebalo je da dočeka Hajduk iz Kule, ali je Zajednica Superligaša, na molbu crno-belih, odložila taj meč za 4. septembar.

Partizan u utorak igra protiv Anderlehta revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona i zatražio je odlaganje kako bi se što bolje spremio za duel u Briselu. Novosadska Vojvodina je, poput Zvezde, izneverila očekivanja svojih pristalica u prvom kolu i na svom terenu odigrala bez golova protiv Jagodine.

Parovi 2. kola Jelen Superlige Srbije:

Subota:
Jagodina - Smederevo
BSK - Vojvodina
Čukarički Stankom - Borac
Metalac - Rad
Sloboda Sevojno Point - OFK Beograd

Nedelja:
Inđija - Crvena zvezda
Javor - Spartak Zlatibor Voda

Tabela: 1. Rad 3, 2. Sloboda Sevojno Point 3, 3. Partizan 3, 4. OFK Beograd 3, 5. Vojvodina 1, 6. Jagodina 1, 7. Crvena zvezda 1, 8. Smederevo 1, 9. Spartak Zlatibor Voda 1, 10. BSK 1, 11. Javor 1, 12. Borac 1, 13. Metalac 0, 14. Inđija 0, 15. Hajduk 0, 16. Čukarički Stankom 0

Pogledajte još