I Bajaga pevao na Bir festu pred najmanje 100.000 ljudi

0

BEOGRAD, 21. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski festival piva (Belgrade Beer Fest) privukao je treće festivalske večeri u noći između petka i subote, možda i najviše gledalaca do sada, a tokom nastupa glavnih zvezda, "Bajage i Instruktora", gusto zbijena publika ispunila je ceo ogromni prostor između bine i štandova za točenje piva.

BEOGRAD, 21. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski festival piva (Belgrade Beer Fest) privukao je treće festivalske večeri u noći između petka i subote, možda i najviše gledalaca do sada, a tokom nastupa glavnih zvezda, „Bajage i Instruktora“, gusto zbijena publika ispunila je ceo ogromni prostor između bine i štandova za točenje piva.

Bajaga i njegov bend dočekani su oduševljenom vriskom ženskog dela publike, i u 22.30 krenula je jednoiposatna niska hitova kao što su „Grad“, „Verujem – ne verujem“, „Lepa Janja“, „Gore dole“, „Tišina“, „220“, „Plavi safir“, „Zažmuri“, „Sa druge strane jastuka“, „Moji drugovi“ i „Ja mislim 300 na sat“. Posetioci su sve vreme pevali.

Pre „Bajage i Instruktora“ svirali su „Pankrti“ i „Del Arno bend“.

Kao i prethodnih večeri, ograda „Bir festa“ duž Bulevara Nikole Tesle služila je posetiocima festivala kao javni pisoar.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.