Za nedelju, 22. avgust 2010.

BEOGRAD, 22. avgusta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju završetku sabora trubača u Guči i privrednim temama.

BLIC - Pod naslovom: "Konačno prijave zbog zlostavljanja mališana", list piše da je policija u Čačku podnela krivične prijave zbog izrabljivanja maloletnika u Guči. "Tržište bi smirilo tenzije na Kosovu", tvrdi u intervjuu listu državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo Oliver Ivanović.

VEČRNJE NOVOSTI - "Srpska rezolucija u Njujorku 9. septembra", naslov je teksta o predstojećoj sednici Generalne skupštine UN. O nepovećanju penzija u Srbiji - "Penzioneri maratonci".

POLITIKA - Pod naslovom "Magijski zvuk trube iz Dragačeva" list objavljuje intervju s domaćinom Sabora u Guči Slobodanom Jolovićem. O cenama na tržištu u tekstu: "Veletržnica obara cene voća i povrća do 30 odsto". O mogućnosti da centarfor Partizana Kleo igra za fudbalsku reprezentaciju Srbije: "Brazilac želi među orlove".

PREŠ - Istraživanje američkog Njuzvika o zemljama koje pružaju najbolje uslove za život: "Srbija gora i od Albanije". O srpskoj privredi i odluci Zorana Drakulića da proda deo Ist pointa u tekstu: "Biznismeni u panici: Ko je sledeći?".

Pogledajte još