Za utorak, 24. avgust 2010.

0

BEOGRAD, 24. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili diplomatskoj borbi za Kosovo i nesreći u Novom Sadu u kojoj je zamenik direktora Srbijagasa kolima usmrtio 15-godišnjeg biciklistu.

BEOGRAD, 24. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili diplomatskoj borbi za Kosovo i nesreći u Novom Sadu u kojoj je zamenik direktora Srbijagasa kolima usmrtio 15-godišnjeg biciklistu.

ALO – „Pijani direktor ubio dete!!!“, o saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu u kojoj je poginuo dečak kada ga je automobilom udario zamenik direktora Srbijagasa Radoslav V. Pod naslovom „Karić otvorio fabriku ajvara“, list piše da je bivši vlasnik kompanije Mobtel Bogoljub Karić u Uzbekistanu započeo novi posao.

BLIC – O nesreći u kojoj je stradao 15-godisnjak iz Novog Sada u „Pijani direktor Srbijagasa pregazio dečaka“. O diplomatskoj borbi oko Kosova u „Vašington sprema kontrarezoluciju“. O bilansu 50. sabora trubača u „Zarada od Guče 40 miliona evra“. List piše i da „Toplane traže poskupljenje grejanja“.

VEČERNJE NOVOSTI – O saborima i festivalima u Srbiji u „Reka piva od Guče do Ušća“. „Penzije dižu tenzije“, naslov je teksta o pregovorima Vlade Srbije i delegacije Međunarodnog monetarnog fonda. „Pijani direktor pokosio učenika“, o saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu.

DANAS – Pod naslovom „Srbija očekuje podršku islamskih zemalja“ list piše da Beograd pokušava da poveže slučaj Kosova s Nagorno-Karabahom. O početku pregovora Srbije i Međunarodnog monetarnog fonda u „Dinkićevi predlozi bez podrške“. List piše i „Opozicija odlaže protest zbog UN“.

KURIR – „Pijan zgazio dečaka“, o saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu koju je prema navodima lista izazvao jedan od direktora kompanije Srbijagas. „Albanci se sele u Beograd“, o tome da se za prijavu boravka u glavnom gradu Srbije plaća od 1.500 do 3.000 evra.

POLITIKA – Pomoćnik ministra spoljnih poslova za bilateralu Zdravko Ponoš kaže u intervjuu: „Nećemo sukob sa EU, ali ne povlačimo rezoluciju“. Politika na naslovnoj strani piše i da „Beograd očekuje razgovore o Kosovu posle 9. septembra“. O studiranju na beogradskom univerzitetu tekst pod naslovom „U prestonici 40.000 ‘večitih’ studenata“.

PREŠ – Pod naslovom „Pijani direktor Srbijagasa pregazio dete!“ list piše da je zamenik direktora u toj kompaniji i visoki fukcioner Socijalističke partije Srbije pregazio 15-godišnjeg biciklistu. O imovini bivšeg guvernera Narodne banke Srbije u „Jelašić od podstanara do milionera“. List piše i „Mrkonjić daje pare za koridor koji ne postoji!“.

PRIVREDNI PREGLED – „Počeli zvanični pregovori s MMF“, o početku razgovora Međunarodnog monetarnog fonda i delegacije Srbije o nastavnku aranžmana sa tom finansijskom institucijom. „Odmrzavanje plata čeka novembar“, prenosi list ocene analitičara povodom nove runde pregovora sa MMF-om. O početku berzanskog trgovanja akcijama kompanije NIS „Početna cena akcije NIS-a 505 dinara“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.