JJ: Omela me povreda članka

BEOGRAD, 24. avgusta 2010. (Beta) - Najbolja srpska teniserka Jelena Janković rekla je da uzrok njenih lošijih rezultata u poslednje vreme povreda članka, koju je zadobila u Portorožu.

"Dugo mi je trebalo da se oporavim fizički i psihički. Dugo sam imala strah da se povreda ne obnovi i samim tim rezultati su izostali", kazala je Jankovićeva na blogu na svom sajtu.

"Imala sam veliku želju da igram na turnirima u SAD i Kanadi, odigram što više mečeva i pripremim se za Otvoreno prvenstvo SAD. Nažalost, igrala sam nespremna jer nisam trenirala kako treba i koliko treba. U svakom slucaju sve je to sad prošlost i idem napred", dodala je od danas peta teniserka sveta.

Posle prošlonedeljnog ispadanja u drugom kolu turnira u Montralu otputovala je na Floridu gde je trenirala sa timom stručnjaka sa poznate Bolitijerijeve akademije kako bi se što bolje spremila za poslednji grend slem sezone - Otvoreno prvenstvo SAD u Njujorku, koji počinje 30. avgusta.

"Trenirala sam veoma naporno sa željom da podignem svoju igru na viši nivo i krenem u nove pobede... Odlazim u Njujork, u grad za koji me vežu lepe uspomene. To je grad koji nikad ne spava, grad pun energije", istakla je.

"Ju-Es open je poslednji grend slem sezone i želela bi da dam svoj maksimum i odigram najbolje što mogu. Osećam se odlično i spremna sam za predstojeće izazove", naglasila je Jelena Janković.

Pogledajte još