Antić i Karadžić čestitali Partizanu

BEOGRAD, 25. avgusta 2010. (Beta) - Čelnici Fudbalskog saveza Srbije i selektor srpske reprezentacije Radomir Antić čestitali su Partizanu veliki uspeh ostvaren plasmanom u Ligu šampiona.

"Eliminacija Anderlehta i plasman u Ligu šampiona predstavlja izuzetan uspeh za Partizan i naš fudbal, te svima u klubu, a pre svega igračima i članovima stručnog štaba, upućujem iskrene čestitke", navodi se u Antićevom saopštenju.

"Verujem da ćete nastaviti putem daljeg napretka i želim svima puno takmičarskog uspeha u narednom periodu", dodao je Antić.

Zajedničku čestitku poslali su i predsednik FSS Radomir Karadžić I generalni sekretar te organizacije Zoran Laković.

"Zadovoljstvo nam je da vama lično - igračima, članovima Stručnog štaba, članovima Upravnog odbora, zaposlenima u klubu i navijačima čestitamo izuzetan uspeh - eliminaciju Anderlehta i plasman u Ligu šampiona", istakli su Karadžić i Laković.

"Partizan je u kvalifikacijama za elitno kontinentalno takmičenje pokazao brojne kvalitete i pružio mnogo razloga za verovanje da će u Ligi šampiona ostaviti odličan utisak. Uspeh Partizana ujedno je i uspeh srpskog fudbala u celosti, i verujemo da će i u narednom periodu biti razloga za slavlje", dodaje se u telegramu.

Partizan je do prvog učešća u Ligi šampiona posle 2003. godine stigao pošto je u Briselu, posle boljeg izvođenja penala, pobedio Anderleht ukupnim rezultatom 5:4.

Pogledajte još