Za utorak, 31. avgust 2010.

0

BEOGRAD, 31. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najvise pažnje su posvetili poseti šefa britanske diplomatije Vilijema Hejga Beogradu.

BEOGRAD, 31. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najvise pažnje su posvetili poseti šefa britanske diplomatije Vilijema Hejga Beogradu.

ALO – Pod naslovom „‘Hipo lizing’ pomogao Šarančiću da pljačka Srbiju“, list piše o kupovini lokomotiva iz Švedske po duplo većim cenama. „Neću čuvare, ja sam zvezdaš!“, o golmanu Vladimiru Stojkoviću, koji je potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Partizan.

BLIC – O poteri za ubicom srpskog turiste u Makedoniji u „Osumnjičeni za ubistvo u Ohridu pripadnik ‘Pink Pantera'“. O sutrašnjoj poseti britanskog ministra Srbiji u „Tadić i Hejg ispravljaju nesporazume Srbije i EU“. O početku teniskog turnira US open u „Novak bez trenera Vajde“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Hejg traži povlačenje“ list piše da britanski šef diplomatije u Beograd donosi „poslednju ponudu“ Londona i Vašingtona. List piše i da su Zvezdan Jovanović i Nikola Bajić prebačeni u „Zabelu“ – „Zveki stigao kod Legije“.

DANAS – Pod naslovom „Srbi u enklavama južno od Ibra, svetinje SPC i sever Kosova ključne teme novih pregovora“ list piše da su Srbija i Zapad sve bliži dogovoru u vezi s kosovskim problemom. Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejqnović o inicijativi Liberalno demokratske partije kaže „Neće biti nove sednice o Kosovu i Metohiji“. O izlasku NIS-a na berzu u „Akcije NIS išle do 550 dinara, ‘najaktivniji’ bili penzioneri“.

KURIR – „Bošnjački skup visokog rizika“, o najavljenom okupljanju veroučitelja Islamske zajednice Srbije i Islamske zajednice u Srbiji pred Vladom Srbije. „Bako, tata nam je umro“, o srpskom turisti Dejanu Novakoviću, koji je brutalno ubijen u Ohridu.

POLITIKA – Ministar prosvete Žarko Obradović kaze u intervjuu: „U klupe na vreme, školarine ne poskupljuju“. O nestašici mleka: „Ministar optužuje mlekare za nestašicu“. Pod naslovom „Razgovori Beograda i Brisela još nisu počeli“ list navodi da u Vladi Srbije kažu da će amandmanima biti menjan predlog rezolucije Srbije o Kosovu podnet Generalnoj skupštini UN.

PREŠ – List pod naslovom „Mićun prima 220.000!“, piše o primanjima funkcionera Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića. „Kosovo ne bih priznao ni u ludilu!“, izjava je predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića. „Akcije NIS išle do 550“, o prodaji akcija NIS-a.

PRIVREDNI PREGLED – „Posao za još 110 radnika“, o najavama izgradnje dve nove fabrike u Vlasotincu. O trgovanju akcijama NIS-a pod naslovom „Potpuni fijasko ili ‘lagano zagrevanje’?“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.