Majkl Daglas optimističan u vezi s ozdravljenjem

0

LOS ANĐELES, 2. septembra 2010. (Beta-AP) – Majkl Daglas je izjavio da očekuje da potpuno ozdravi od tumora u grlu koji mu je nedavno otkriven. Daglasu (65), čiji najnoviji film "Vol Strit: novac nikada ne spava" uskoro stiže u bioskope, početkom avgusta otkriven je tumor veličine oraha smešten u korenu jezika.

LOS ANĐELES, 2. septembra 2010. (Beta-AP) – Majkl Daglas je izjavio da očekuje da potpuno ozdravi od tumora u grlu koji mu je nedavno otkriven. Daglasu (65), čiji najnoviji film „Vol Strit: novac nikada ne spava“ uskoro stiže u bioskope, početkom avgusta otkriven je tumor veličine oraha smešten u korenu jezika.

Glumac je trenutno na osmonedeljnoj terapiji zračenjem i hemoterapijom u Njujorku, a njegovi lekari kažu da nema znaka se rak proširio. „Ja na to gledam kao na izlečivu bolest“, rekao je Daglas u intervjuu časopisu Pipl. „To je borba. Pobediću“.

U ranije datom televizijskom intervjuu Dejvidu Letermanu ispričao je da je tumor otkriven u poznoj, četvrtoj fazi, ali da, pošto je lociran iznad vrata, to znači da su prognoze dobre, sa 80 odsto i više šansi za oporavak.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.