Legenda o čuvarima

0

Porodična animirana avantura o mladoj sovi opčinjenoj očevim epskim pričama o mitskoj grupi krilatih ratnika koji su vodili veliku bitku za spas svih sova.

Priznati reditelj Zek Šnajder debituje na polju animacije porodičnom avanturističkom fantazijom „Legenda o Čuvarima“ (Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole), zasnovanom na knjigama Ketrin Laski.

Film prati Sorena, mladu sovu opčinjenu očevim epskim pričama o Čuvarima Ga’Hula, mitskom grupom krilatih ratnika koji su vodili veliku bitku za spas svih sova od zlih Čistih. Dok Soren sanja o tome da se jednog dana pridruži svojim herojima, njegov stariji brat, Klad to prezire i želi da preotme ulogu omiljenog sina svoga oca od mlađeg brata. Ali Kladova ljubomora ima užasne posledice—izazivajući pad obe mlade sove sa njihovog doma na vrhu drveta pravo među Ciste. Sada je na Sorenu da izvede smelo bekstvo uz pomoć drugih hrabrih mladih sova. Zajedno, oni kreću na put preko mora i kroz maglu da pronađu Veliko Drvo, dom legendarnih Čuvara Ga’Hula—Sorenovu jedinu nadu da će poraziti Ciste i spasiti kraljevstva sova.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.