Premijera filma "Žena sa slomljenim nosem"

Nagrađivani film režisera i scenariste Srđana Koljevića "Žena sa slomljenim nosem“ premijerno je prikazan sinoć u punoj dvorani Centra "Sava“. Ovacije za Nebojšu Glogovca!

Nova melodrama autora Srđana Koljevića "Žena sa slomljenim nosem" očigledno je prijala beogradskoj publici, koja je čak i tokom projekcije aplaudirala pojedinim scenama, posebno onim u kojima je Nebojša Glogovac u ulozi izbeglice iz Bosne, a sada beogradskog taksiste Gavrila.

Mada nije bilo crvenog tepiha, posetioce premijere je zanimalo ko je došao od poznatih. Pored jednog dela ekipe filma (Anica Dobra se ipak nije pojavila na premijeri!), najveću pažnju su izazvali Željko Joksimović i Jovana Janković koji su se čak fotografisali i sa fanovima.

Veliku pažnju je izazvala i jedna od glavnih zvezda filma, a sada već i svetska glumačka diva - Branka Katić koja je svežim izgledom zasenila sve prisutne poznate ličnosti.

Pored autora filma Srđana Koljevića i reditelja Srdana Golubovića koji je jedan od producenata ovog ostvarenja, na premijeri su bili Nada Šargin tj. "žena sa slomljenim nosem", zatim Vuk Kostić sa upadljivo plavom kosom, Rada Đuričin, Goran Radaković i drugi.

N.D.

Pogledajte još